FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA

VIDEO+FOTO Două incidente grave în România - Polonia » Lewandowski pus la pământ de petardele românilor

Foto: Cristi Preda +30   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 21:41

La începutul meciului din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018 dintre România și Polonia, suporterii români au realizat o coregrafie de vis.

Întreaga tribună a II-a de pe Arena Națională a fost în culorile tricolorului alături de mesajul ”Împreună”.

De partea cealaltă, în timpul imnului, suporterii Poloniei au aprins torțe și au încins atmosfera la propriu. Cu torțe au intrat pe stadion și fanii Farului care au pornit și ei spectacolul.

În minutul 20, suporterii polonezilor au început să arunce cu torțe în fanii României. La rândul lor, românii au ripostat și ei tot cu torțe și s-a iscat o nebunie generală. Apoi s-a intervenit cu tunurile de apă, iar cele două părți s-au potolit.

Polonezii însă au ieșit din propriul sector pentru a intra peste români, dar forțele de ordine au reușit să-i bage înapoi foarte repede, fiind ajutate și de jandarmi.

VOM JUCA FĂRĂ SPECTATORI CU DANEMARCA!

România e recidivistă și, după ultima decizie a UEFA, riscă să joace meciul de acasă cu Danemarca cu porțile închise din cauza acestor incidente.

În minutul 42, galeria Rapidului a afișiat un banner ”Rapid nu moare!” și a fost aplaudată de tot stadionul. Câteva secunde mai târziu, giuleștenii au aruncat cu torțe în teren, iar arbitrul a oprit partida pentru un minut. Această reacție a rapidiștilor vine ca un protest la adresa FRF, așa cum a anunțat GSP.ro la 19 octombrie. DETALII AICI

rapid nu moaree

În repriza secundă suporterii români au arucant o petardă lângă Lewandowski, starul polonez a văzut petarda, dar în loc să se ferească, acesta a rămas pe loc și în momentul exploziei s-a prăbușit la teren, având nevoie de îngrijiri medicale. Vezi imagini în GALERIA FOTO de sus. Cu siguranță, observatorul UEFA a notat în raportul meciului și meciul cu Danemarca îl vom juca fără spectatori. 

petarda

48.531 de suporteri
români sunt pe Arena Națională la acest meci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
ucluj2011
ucluj2011  •  12 Noiembrie 2016, 15:09
Postat de andyandrei2015 pe 12 Noiembrie 2016, 13:52

rapid nu mai exista,nu e nimic concret,sunt pa,iar frustrarea lor este evidenta,si ce puteau sa faca,decat sa arunce pe teren cu ceea ce sunt obisnuiti,fani de 0 lei

Adevărații frustrați sunteți VOI , aplaudacii echipei de tristă amintire a lui Stalin.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Noiembrie 2016, 13:52

rapid nu mai exista,nu e nimic concret,sunt pa,iar frustrarea lor este evidenta,si ce puteau sa faca,decat sa arunce pe teren cu ceea ce sunt obisnuiti,fani de 0 lei

olaru_andrei
olaru_andrei  •  12 Noiembrie 2016, 12:00
Postat de nea_vanea.60 pe 12 Noiembrie 2016, 11:46

lumea nu intelege cum ajung petardele in stadion. raspunsul este foarte simplu: prin intermediul angajatilor firmelor de paza! ei sunt ultrasii!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează