FOTBAL  »  NATIONALA  »  LANSARE

VIDEO FRF a lansat imnul oficial al naţionalei » Un vers de mare fineţe: "Pe ei, pe mama lor!" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 29 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 29 septembrie 2014 12:26

Casa Fotbalului a găzduit azi conferinţa de presă în cadrul căreia a fost lansat noul imn al suporterilor echipei naţionale.


La întîlnirea cu jurnaliştii din sala “Ioan Chirilă” a fost prezent preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, alături de membrii trupei IRIS, cantautorii piesei ce va răsuna pe Arena Naţională la meciurile ”tricolorilor”.

Casa Fotbalului a găzduit azi conferinţa de presă în cadrul căreia a fost lansat noul imn al suporterilor echipei naţionale.

La întîlnirea cu jurnaliştii din sala “Ioan Chirilă” a fost prezent preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, alături de membrii trupei IRIS, cantautorii piesei ce va răsuna pe Arena Naţională la meciurile ”tricolorilor”.

"Astăzi vrem să găsim mîndria de a fi români şi de a fi uniţi pentru realizarea performanţelor. Cred că a venit vremea să fim din nou suporteri ai echipei naţionale. E o mare bucurie pentru FRF să înceapă acest proiect alături de formaţia Iris. Această trupă a produs imnul din pasiune, fără nici un cost din partea Federaţiei de Fotbal", a spus Răzvan Burleanu la conferinţa de presă.

Nelu Dumitrescu, fondatorul trupei Iris: "În viaţă nimic nu este întîmplător. În 2016, Iris va împlini 40 de ani. Cînd am aflat de intenţia FRF de a se face un astfel de imn am zis că aceasta este şansa noastră. Sper ca această piesă să impulsioneze naţionala".

"Am primit această propunere de a lansa imnul la meciul cu Ungaria pentru că va fi un stadion plin. Noi sperăm să înveţe toţi suporterii acest imn pînă la meciul cu Ungaria. Cînd spunem "pe ei, pe mama lor" ne referim că noi trebuie să-i convingem şi pe adversari şi pe mamele lor că vrem să cîştigăm. Nu e nimic rău", a adăugat şi Rafael, solistul trupei Iris.

Pe finalul cîntecului, la minutul 2:30, apare şi un îndemn trivial: "Pe ei, pe mama lor!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
andytheblue
andytheblue  •  08 Octombrie 2014, 21:58

Versuri penibile !

caminero
caminero  •  30 Septembrie 2014, 08:47
Postat de madskills pe 29 Septembrie 2014, 13:21

propun sa ne faca Cornel Dinu un imn. Sa vorbim, despre metempsihoza, despre pacea si linistea interioara a romanului

Foaie verde măghiran, Hexa-clor-ciclohexan! Can't beat this! Poate eventual cu imnul fetelor de la Căpîlna: Noi sîntem fete frumoase, Defazate PI / 6

lumpy666
lumpy666  •  30 Septembrie 2014, 08:07
Postat de iceman2909 pe 29 Septembrie 2014, 13:16

Inteligenta idee sa pui o formatie de 40 de ani sa compuna un imn, cred ca mos Ion Roata era ocupat. In primul rand nu multi rezoneaza cu acest gen rock, sa fim seriosi, trebuie sa tinem cont de multi factori! Totusi, bine ca nu e vreo manea! :))))

CE este TRIST ca in ROMANIA secolului 21 si pana in ziua de azi IRIS=se CONSIDERA o trupa MARE de ROCK,cei care joaca si canta UN GEN DE MUZICA FORTATA numit dupa mine "ROCK ARTIFICIAL"!!! -CE inseamna muzica de ROCK poate cei de la IRIS ar trebui sa asculte cateva formatii din SUA,UK si AUSTRALIA-ce este trist ca nici dupa 24 ani de DEMOCRATIE NU avem o formatie de ROCK "cat de cat in TARA"! -Ce e BINE DA ca NU vine sa ne cante "SALAM" ca de "SUPORTERII MAGHIARI LA APARITIA NUMELUI SALAM pe ECRAN ar crede ca sunt la MUNCHEN: VISLI-OCTOBERFEST .......!!!!."

Vezi toate comentariile (70)
Comentează