FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE RTV, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO Galerie din Afganistan » Mesaj emoţionant al soldaţilor români de lîngă Kandahar pentru jucătorii lui Victor Piţurcă

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 20:56

Batalionul 151 Infanterie "Lupii Negri" a postat, pe Facebook, prin intermediul MApN, un clip de încurajare pentru Marica şi compania. Internaţionalul a reacţionat imediat.

Ieri, cu o zi înainte de barajul cu Grecia, "tricolorii" au fost îmbărbătaţi de unde se aşteptau mai puţin. Aflaţi într-o misiune în Afganistan, militarii Batalionului 151 Infanterie " Lupii Negri" s-au filmat în timp ce strigau, în cor, "Hai, România!" şi fluturau steaguri tricolore.

VIDEO: Vezi AICI clipul!

Apoi, rînd pe rînd, aceştia transmiteau un mesaj separat. Primul fotbalist care a reacţionat a fost Ciprian Marica: "Am văzut azi un clip cu încurajările soldaţilor din Afganistan! Ei trăiesc prezentul mai mult ca oricine. Sîntem datori să ne ridicăm la aşteptările lor!".

Se află la a treia misiune
Batalionul 151 Infanterie Războieni, cunoscut drept "Lupii Negri", este la cea de-a treia misiune în Afganistan, începută în luna august. Soldaţii se află în provincia Zabul, lîngă Kandahar, unde sînt însărcinaţi cu asigurarea securităţii ori instruirea forţelor armate locale.

GRECIA - ROMÂNIA, azi, ora 21:45, în direct pe RTV, liveTEXT pe GSP.RO

Echipele probabile:
Grecia: Karnezis - Torosidis, Siovas, Papasthatopoulous, Holebas - Maniatis, Katsouranis, Tziolis - Salpingidis, Mitroglou, Samaras
Rezerve: Sifakis, Kapino, Vyntra, Tzavellas, Manolas, Karagounis, Ninis, Christodoulopoulos, Fortounis, Tachtsidis, Samaris, Gekas
Selecţioner: Fernando Santos

România: Tătăruşanu - Măţel, Goian, Gardoş, Raţ - Bourceanu, Lazăr - Nicoliţă, Maxim, Tănase - Marica
Rezerve: Lobonţ, Pantilimon, Luchin, Găman, Grigore, Latovlevici, Cociş, Hoban, Torje, Stancu, Grozav, Niculae, Keşeru
Selecţioner: Victor Piţurcă

Arbitru: Pedro Proenca. Asistenţi: Bertino Cunha Miranda şi Jose Tiago Gracias Bolinhas Trigo (toţi din Portugalia)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
birjovanu
birjovanu  •  15 Noiembrie 2013, 21:24
Postat de birjovanu pe 15 Noiembrie 2013, 21:23

cat despre comentariul tau ti-as da un sfat,NU MAI COMENTA?Te rog informeazate si apoi sa vorbesti de cineva care a riscat viata si a adus Onoare Romaniei,TU ce ai facut pentru Tara?

Scuze mesajul era pentru 6.6.6

birjovanu
birjovanu  •  15 Noiembrie 2013, 21:23
Postat de nelson_gustavo pe 15 Noiembrie 2013, 18:59

Iar ai mancat de pe jos, ba?

cat despre comentariul tau ti-as da un sfat,NU MAI COMENTA?Te rog informeazate si apoi sa vorbesti de cineva care a riscat viata si a adus Onoare Romaniei,TU ce ai facut pentru Tara?

nelson_gustavo
nelson_gustavo  •  15 Noiembrie 2013, 18:59
Postat de 6.6.6 pe 15 Noiembrie 2013, 14:40

astia nu sint soldati romani sint mercenari internationali! sint acolo pe baza de voluntariat intr-o misiune ce nu tine de teritoriul sau de interesele statului si cetatenilor romani. ar trebui sa le fie interzisa afisarea drapelului national!

Iar ai mancat de pe jos, ba?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează