FOTBAL  »  NATIONALA  »  ADUNAREA GENERALĂ FRF

VIDEO Moment jenant la Adunarea Generală a FRF! Federația a adus un invitat, dar nimeni nu a înțeles mesajul acestuia

Articol de - Publicat sambata, 27 mai 2017 12:12

Astăzi, la sediul FRF are loc Adunarea Generală, iar la început a vorbit și Michele Uva, CEO al Federației Italiene și membru al Comitetului Executiv UEFA.

Intenția FRF de a-l invita pe Uva să vorbească este una lăudabilă, dar șefii Federației Române au omis faptul că cei prezenți în sală nu vorbesc italiana.

Uva a vorbit în italiană, iar cei din sală nu au înțeles prea multe, având în vedere că Federația nu a angajat un traducător. Cei din sală se uitau surprinși către invitat și au început să vorbească între ei despre situația apărută.. Mulți au renunțat să mai încerce să înțeleagă ce spune Uva și au început să se joace pe telefoanele mobile.

 

Vezi AICI toate detaliile de la Adunarea Generală a FRF

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Mai 2017, 17:47

Titlul corect trebuia să fie altul. "Moment obișnuit la jenanta Adunare Generală a FRF"!

danirovl
danirovl  •  27 Mai 2017, 17:44

Ba da pe voi ,gsp, va arde rau subiectul asta frf, burleanu....va e dor de cooperativa?...sau mai cotizeaza vreun contracandidat al lui burleanu pe la voi?!?! Ba voi nu vedeti ca presa platita pute de la distanta?!?...daca isi da seama un simplu cititor, voi pe cine vreti sa manipulati? S-au cam dus timpurile alea ... cand parerea unui ziarist devine automat opinie generala! . Lumea mai cerne aberatiile voastre...in fiecare zi cu burleanu...oricum cred ca a facut mai mult decat precedentul in functie.

mircea1957
mircea1957  •  27 Mai 2017, 16:18

Circoteca Burleanu!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează