FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - TRINIDAD TOBAGO, DE LA 20:45, ÎN DIRECT LA ANTENA 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO "S-a terminat şmecheria" :D » Amicalul România - Trinidad, prezentat pe ritmuri de manele

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 04 iunie 2013 17:04

Federaţia de Fotbal din Trinidad-Tobago a realizat un clip de prezentare a meciului amical cu România, iar pentru coloana sonoră a fost aleasă o manea interpretată de Jean de la Craiova.

Oficialii delegaţiei din Trinidad-Tobago au considerat că melodia "Numărul 1" a manelistului Jean de la Craiova e potrivită pentru a fi suprapusă cu imaginile din România.

Pe ritmuri de manele, în clip sînt prezentate imagini cu delegaţia din Trinidad Tobago prin Bucureşti, dar şi instantanee de la antrenament sau de la întîlnirea cu oficialii FRF.

România - Trinidad se va juca în această seară, de la 20:45, în direct la Antena 1 şi liveVIDEO pe GSP.ro

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
stefanandrei1923
stefanandrei1923  •  05 Iunie 2013, 00:23

Sa-l ia pe Piti Talent in staff.

xstream
xstream  •  04 Iunie 2013, 21:34
Postat de branzovenescu pe 04 Iunie 2013, 20:19

Simpatic selectioneru lor. Nu putem sa le dam pe Piti al nostru nostru si sa vina asta :)?

care din ei ? :ca sunt 2 :))

ciocaneanu
ciocaneanu  •  04 Iunie 2013, 21:27
Postat de kakasan pe 04 Iunie 2013, 19:46

Nu, asta NU e Romania. Poporul asta a avut ghinion de niste tradatori care sa conduca tara asta. Romanii nu au fost hoti, nu au pradat alte popoare, romaniiau luptat pentru tara lor si au rezistat spre deosebire de Bozgoria asa regat cum era, care a ajuns pasalac, poporul roman a fost granar al Europei si astazi la fel ar fi fost daca nu eram un popor de tradatori, asta e marele defect. Tiganii sunt tigani, terminati cu ipocrizia pentru ca de aia cred si strainii ca rromii sunt romani, pentru ca Iliescu si sclavii sai au avut grija de voi, astia sunteti voi, asta nu e Romania.

E mai rau decit crezi. Asta e Romania din pacate!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează