FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELGIA 2-1

VIDEO S-au ales cu capul spart! » Doi suporteri ai "naţionalei" au fost răniţi în urma altercaţiilor de la amicalul cu Belgia

Bătaia dintre suporteri şi stewarzi.
Bătaia dintre suporteri şi stewarzi.

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 noiembrie 2012 22:14

Stewarzii au intervenit în forţă după ce fanii au afişat un banner la adresa lui Mircea Sandu şi au scandat "DNA, DNA!": suporterii acuză firma de pază şi declară că vor boicota viitoarele acţiuni ale "naţionalei" din Bucureşti.

Deşi fanii nu s-a înghesuit la meciul dintre România şi Belgia, incidentele dintre tribune nu au lipsit. Astfel, în minutul 18 al amicalului, suporterii au desfăşurat un banner cu mesajul "Pe toţi naşii i-aţi legat / Doar pe unul l-aţi uitat", scandînd "DNA, DNA!". În acel moment, reprezentanţii firmei de pază au pătruns în peluză şi au încercat să confişte bucata de pînză.

Mai multe imagini de la incidente!

Doi fani răniţi
Reprezentanţii Asociaţiei Suporterilor Români au precizat că "doi dintre suporteri, un fan Steaua şi un fan Dinamo, s-au ales cu capetele sparte". "Mesajul nu încălca nici o prevedere legală, neincitînd la violenţă sau rasism", au adăugat membrii ASR. Conform fanilor, cele două persoane nu au fost singurele agresate de cei care asigurau paza, avînd de suferit şi cei care stăteau în vecinătatea lor!

" Femei bătute, căzute pe jos, lacrimogene!"
Suporterii prezenţi aseară la meci au trimis, pe adresa de e-mail a Gazetei Sporturilor, mai multe mărturii din timpul incidentelor. "Am văzut copii de 5-7 ani căzuţi pe jos, femei, toţi loviţi sau primind gaze lacrimogene!!! Pentru ce toate astea? Pentru ce să mai cheltuim noi mereu banii? Pentru cine să mai cîntăm?", s-a plîns un fan al echipei naţionale din Braşov, martor al evenimentelor. Pînă la încheierea ediţiei, reprezentanţii BGS nu au putut fi contactaţi.

Codaşi la asistenţă
Dacă România a fost susţinută la partida cu Belgia de doar 6.500 de spectatori, nu acelaşi lucru s-a întîmplat şi cu principalele contracandidate. 30.000 de turci şi-au susţinut "naţionala" la jocul cu Danemarca, încheiat 1-1. 16.000 de maghiari au venit la partida cu Norvegia (0-2), pentru ca 51.000 de spectatori să umple Amsterdam ArenA la Olanda - Germania 0-0.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
robotzel
robotzel  •  17 Noiembrie 2012, 00:22
Postat de neuercainerosu pe 16 Noiembrie 2012, 11:46

Esti un prost, care nu ai fost in viata ta la un meci de fotbal.

lasa ca ai fost tu. ai vazut pe undeva intr-o tara normala si civilizata, un grup de idioti care vin si doresc incarcerarea presedintelui federatiei? arata-mi tu un singur meci international unde vin imbecili ca in romania cu astfel de bannere. dupa ce imi arati asta discutam. pana atunci ramai doar un imbecil.

doze
doze  •  16 Noiembrie 2012, 21:16

solutia e simpla. Daca sunt dovezi, trebuie actionat in justitie persoana(agresorul) si nu BGS.

neuercainerosu
neuercainerosu  •  16 Noiembrie 2012, 11:47
Postat de bignuc pe 16 Noiembrie 2012, 10:55

Respect, BGS. Rog maimutele sa anunte din timp daca mai vor sa faca scandal. Vreau sa bat drumul pana la Bucuresti sa vad fotbal nu manifestari golanesti.

Ce plm vorbesti ba handicapatule, daca nu sti cum a stat treaba acolo. M

Vezi toate comentariile (9)
Comentează