FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ISLANDA U21

VIDEO Spectacol oferit de naţionala U21 a României cu Islanda » George Puşcaş şi Alexandru Mitriţă, în rolurile principale

Articol de GSP - Publicat joi, 26 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 martie 2015 21:38

Naţionala Under 21 a României a trecut la scor de neprezentare de reprezentativa similară a Islandei într-un meci amical disputat la Tîrgu Mureş.  Cristi Dulca a reuşit să debuteze cu dreptul pe banca "tricolorilor" datorită "dublei" lui Puşcaş şi golului lui Mitriţă.
România a deschis scorul încă din minutul 9, cînd George Puşcaş a fost găsit bine la marginea careului, de unde a preluat perfect şi l-a executat din interiorul careului pe portarul islandezilor.

Pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi Alexandru Mitriţă, care a reuşit, în minutul 48, să treacă printre doi adversari, iar apoi l-a învins din 14 metri pe Gal.

Recitalul a fost încheiat de acelaşi Puşcaş care a stabilit scorul final, în minutul 51, cînd a fost găsit bine pe un culoar liber şi din 10 metri a înscris superb cu exteriorul la colţul lung.

Marcatorii partidei au fost înlocuiţi în minutul 71 de Tudorie, respectiv Ivan.

"Sînt mulţumit şi de scor şi de atitudine. E foarte bine că am cîştigat la debut. Îmi doresc să menţinem aceeaşi atitudine în joc. Am încercat să rulez tot lotul, ne-a permis şi scorul. Sper să rămînem în continuare modeşti şi să continuăm cu victorii. Mai avem un meci cu Cipru, după care vor începe meciurile oficiale.

M-aş bucura ca toţi jucătorii mei să ajungă la echipa naţională mare. Puşcaş e un jucător în creştere. Antrenamentele sînt la superlativ la Inter, e un băiat serios. Eu l-am desemnat pe Cojocaru căpitan", a spus Cristi Dulca la Digisport.

George Puşcaş a povestit cît a muncit pentru execuţia de la golul doi şi recunoaşte că antrenamentele alături de starurile lui Inter îl ajută enorm de mult.

"Nu am ceva grav, am primit o lovitură oarbă pe muşchi, s-a întărit puţin şi era mai bine să ies de pe teren. E bine că am început cu o victorie, sper să o ţinem tot aşa. Dulca e un antrenor care îşi doreşte ca acest grup să devină puternic. Sper că am demonstrat astăzi că putem fi uniţi şi să creştem de la meci la meci. Eu sînt bucuros că am venit la naţionala U21, trebuie să joc.

Mancini urmăreşte toţi jucătorii de la Inter, cred că azi am făcut o figură frumoasă. Am încercat execuţia aceasta la antrenament. Nu ştiu dacă vă amintiţi golul lui Oscar, dar am tot încercat să o fac şi eu, iar astăzi mi-a ieşit. Contează mult să te antrenezi cu fotbalişti mari", a spus Puşcaş.

***

liveSCORE: România U21 - Islanda U21 3-0 (Puşcaş 9', 51', Mitriţă 48') VIDEO

Min. 9: GOOOL ROMÂNIA! Puşcaş este găsit bine la marginea careului, preia bine pe piept, intră în careu şi îl execută pe portarul islandezilor

Min. 46: Primele două schimbări ale României: I. Cristea i-a lăsat locul lui Tăbăcariu şi Cerlincă a intrat în locul lui Rotariu

Min. 48: GOOOL ROMÂNIA! Mitriţă trece printre doi adversari, intră în careu şi înscrie cu un şut în dreapta portarului

Min. 51: GOOOL ROMÂNIA! Puşcaş este găsit bine pe un culoar liber şi din 10 metri înscrie cu exteriorul la colţul lung

Min. 66: Popadiuc intră în locul lui Păun

Min. 71: George Puşcaş a fost înlocuit cu Tudorie, iar Ivan i-a luat locul lui Mitriţă

Min. 79: Nedelcu intră în locul lui Boldor, iar Filip îi lasă locul lui Aniţoiu. Şi Miron a intrat în locul lui Lucian Ion

Echipele de start:

România: Cojocaru - Hodorogea, Ţîru, Boldor, S. Filip - I. Cristea, L. Ion - Al. Păun, Mitriţă, Rotariu - Puşcaş
Rezerve: Brănescu, Began - Miron, Aniţoiu, Tăbăcariu, Popadiuc, Nedelcu, Ştefănescu, Cerlinca, Tudorie, Ivan
Antrenor: Cristian Dulca

Islanda: Gal - Abu El Iga, Danino, Hbshe, Goldberg - Hugi, Brik, Shamir, Sfuri - Vaysman, Ohana
Antrenor: Eyjolfur Sverrisson

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
caminero
caminero  •  27 Martie 2015, 09:29
Postat de danyun pe 26 Martie 2015, 22:53

Proasta p..a a fost la c...l mamicii tale...lasa fraiere mistourile...comenteaza despre meci...ce treaba are dinamo aici?!Aici vorbim de nationala Romaniei...nu Steaua...dinamo...rapid...brasov..

Lasă-l în pace ... nu vezi că face pe nebunu ...

iosonoforte
iosonoforte  •  26 Martie 2015, 23:32

felicitari..viitorul promite bine dar sa nu ne umflam in pene..se va vedea adevarata fata a romaniei U21 la meciurile oficiale..

looser72
looser72  •  26 Martie 2015, 23:07
Postat de xftw pe 26 Martie 2015, 22:04

S-a umplut jesepe-ul de clone,ati luat-o razna... Toti nebunii care scapa de la Obregia sau Balaceanca incep sa abereze pe aici...

de la socola a scapat... :-)) inca il cauta :-)

Vezi toate comentariile (21)
Comentează