FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA ÎN DOLIU

VIDEO "Tricolorii" mici au aprins lumînări la clubul Colectiv

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2015 22:41

Jucătorii echipei naţionale de tineret împreună cu membrii staff-ului tehnic au fost prezenţi marţi la clubul Colectiv, unde au aprins lumînări în memoria victimelor incendiului din 30 octombrie.

"E greu, aş fi preferat să merg cu echipa la inaugurarea unei autostrăzi Cluj - Bucureşti, decît să vin la un astfel de moment. E trist ceea ce s-a întîmplat. Am venit să punem o lumînare pentru cei ce nu mai sînt, să avem un gînd bun pentru familiile care au rămas fără cei dragi", a spus selecţionerul Cristi Dulca.

George Puşcaş, atacantul lui Bari, a vorbit şi el despre tragicul incident: "Sincer, nu am cuvinte, sînt trist şi alături de familiile îndoliate şi de cei care sînt în viaţă şi se zbat în spitale. Eram în cantonament, a doua zi am văzut ceea ce s-a întîmplat şi nu ştiam ce să mai zic. Se vorbeşte şi în Italia de această tragedie. Sper ca vineri să obţinem o victorie pe care să le-o dedicăm victimelor. Vom juca cu gîndul la ei şi vom ţine un moment de reculegere. Această tragedie ne va urmări mult timp".

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. În 11 zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane, numărul victimelor ajungînd la 48.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  10 Noiembrie 2015, 23:11

49 de morti, a mai murit o femeie in spitalul din anglia !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează