FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA 1-1

VIDEO Un nou episod cu bătăile de pe Naţional Arena! Scene incredibile: ultraşii români şi stewarzii împotriva maghiarilor

Articol de GSP - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 10:15

Luptele dintre firma de pază şi ultraşii români au ţinut capul de afiş în ultimele două zile în presa internaţională. Apar însă şi cîteva imagini în care se pot observa şi alte lucruri. 
Depăşiţi de situaţie în lupta cu suporterii maghiari, stewarzii au fost ajutaţi de ultraşii români pentru a-i trimite înapoi în sectorul lor.

Pe imagini se pot vedea cum stewarzii chiar se dau înapoi, în timp ce cîţiva români fac tot posibilul pentru a-i ajuta pe aceştia.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (21)
kkkotto07
kkkotto07  •  14 Octombrie 2014, 09:23

Veniti ma si angajati o firma de paza din Craiova, astia din Bucuresti si la bataie sunt petarde

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 04:24

este suficient ca UEFA sa vada aceste imagini, plus imaginile deplorabile din timpul Imnurilor, plus interventiile ulterioare asupra spectatorilor din peluza 2 si UEFA va lua niste masuri fara precedent in ce priveste pe FRF si Nationala Romaniei. desi Sandu a avertizat dinainte de meci, Burleanu si ai lui nu au luat masurile necesare pentru stoparea incidentelor pe stadion, foarte previzibile la acest meci.. poate ca ungurii trebuiau pusi la distanta si mai mare fata de spectatorii romani, sau poate ca trebuiau pusi undeva pe inelul 1 de la T 2, intre sup[orterii obisnuiti ai Nationalei, nu langa alti ultrasi.

cristid.
cristid.  •  13 Octombrie 2014, 17:57

Astia sunt gibonii de la BGS!!! In haita sunt in stare sa bata cu bestialitate romani cazuti la pamant, oameni veniti la stadion cu copiii lor, cu prietenele, cu sotiile. Cand au scapat ceafa-lata aia de unguri, au dat inapoi. Erau lesinati de frica. Tot cetatenii romani sa ii salveze.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează