FOTBAL  »  NATIONALA  »  EXPLICAŢIA SIMPLĂ A UNEI UMILINŢE: 0-5 CU SERBIA

Vidici la Manchester, Mutu la "Doi Cocoşi"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2009 00:00

Pînă se va găsi cineva în stare să-l onoreze, e timpul să lăsăm numărul gloriei să se odihnească demn în vestiar.  În primele 3 ore ale sondajului postat pe gsp.ro, 70% dintre cititori au fost de acord cu ideea Gazetei de a retrage temporar de la echipa naţională echipamentul cu numărul 10

Persiflarea propriei vieţi şi indolenţa din teren se plătesc pînă la urmă. Marţi spre miercuri noaptea, Mutu, alături de Adrian Cristea, a fost surprins în compania vinului şi a femeilor în cluburi pînă la 3:30 dimineaţa!

Fotografiile au fost făcute de "Libertatea". Sîmbătă, la Belgrad, ambii au făcut figuraţie pe teren. Ar fi timpul ca Mutu să dea înapoi tricoul cu numărul 10, transpirat decenii la rînd de Hagi.

Dacă mai vine la echipa naţională, dacă Răzvan decide să-l mai cheme, Mutu să primească alt tricou! Iar numărul 10, care a ajuns în această campanie să fie îmbrăcat de 6 fotbalişti (Mutu, Adrian Cristea, Dică, Aliuţă, Tănase şi Mara) să fie oferit cuiva, după o perioadă de timp, numai dacă demonstrează că e demn de el.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (154)
 •  14 Octombrie 2009, 18:37

hai mai lasati-ma cu hagi asta. au fost jucatori in alte nationale de 10 ori mai buni ca hagi si nu le-a mai facut nimeni statuie. l-ati facut si mare antrenor ati vrut sa-l faceti si presedinte de federatie mai slabiti-o. a fost un juacator bun si atat. cat despre mutu cred ca a fost prea mult mediatizat. parerea mea

 •  13 Octombrie 2009, 09:44

super jurnalisti, super initiativa de cacao!

johnbarzuca
johnbarzuca  •  12 Octombrie 2009, 23:57

Ar trebui retras pe termen nelimitat pana ajunge "hagi junior" in nationala,sa nu fiu inteles gresit ma refeream la un anumit tip de caracter, ezi Hagi,Popescu,Petrescu, Lacatus,Balint,etc,etc,ei parca chiar doreau sa-si joace sansa si sa castige,cei de acum parca abia asteapta sa se termine meciul si zborul la huzur unii chiar ar afirma ca sunt depasit daca mai vorbesc despre mandria de a juca in nationala ta,dar unde este mandria lor de jucatori profesionisti ?

Vezi toate comentariile (154)
Comentează