FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, 4 SEPTEMBRIE, 21:45, TVR1 ȘI GSP.RO

Vine verdictul! S-a încheiat inspecția pe Cluj Arena! Răspunsul pentru meciul cu Muntenegru vine în următoarele ore. "Gazonul va fi la 80%"

Articol de - Publicat marti, 23 august 2016 15:46

S-a încheiat inspecția pe stadionul Cluj Arena, acolo unde România va întâlni Muntenegru, de pe 4 septembrie, 21:45, în direct pe TVR1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Jonathan Smith, reprezentantul UEFA, a făcut o inspecție de 3 ore și a trimis raportul către UEFA și FRF, inclusiv pe testele de pe gazonul de la Cluj. Sunt teste de elasticitate, rezistență etc. Urmează ca într-o oră și jumătate să aflăm rezultatul, dacă echipa națională va evolua sau nu la Cluj.

Mircea Crăciun, reprezentantul firmei ECO Garden Construct, cea care se ocupă cu refacerea suprafeței de joc, spune că "gazonul este acum la un nivel de 50% față de cum ar trebui să arate. Eu am o estimare optimistă în perspectiva meciului cu Muntenegru. Probabil că vom aduce suprafața de joc la 80% din cât e nevoie, iar asta înseamnă că s-ar putea să aibă anumite probleme estetice, adică mici zone degazonate. Dar din punct de vedere al calității, gazonul va fi OK, nu vor fi probleme".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
haideusicfr
haideusicfr  •  23 August 2016, 20:54
Postat de gerulozaurus pe 23 August 2016, 17:47

bai FRF-istilor in frunte cu Vochin ala, dar chiar asa de prosti la cap sunteti, *** ?? Aveti in capitala stadion de 5 stele si de peste 350 mil de euro, chipurile facut special pentru NATIONALA Romaniei si care are un gazon foarte bun, ce va tot chinuiti cu stadionul asta din Cluj unde se vede clar ca nici vacile lui Jiji nu ar vrea sa pasca pe maidanul ala caruia voi ii spuneti gazon, si atunci asta din Capitala de ce a mai fost facut ?

pana mai ieri nu avea nu stiu ce aviz..acum are? Nu ca as fi de acord cu cele ce s-au petrecut la Cluj.Arena din Bucuresti a fost construita din bani publici pentru ..Steaua.Sa va dezbrace ciobanii de tricouri..

tegean
tegean  •  23 August 2016, 20:22

Verdictul o vinit dar păntru gsp nu mai prezintă interes pt. că (cf. verdict) meciul se va juca pe ClujArena.

tonyys
tonyys  •  23 August 2016, 19:43
Postat de tonyys pe 23 August 2016, 19:35

fundatia share - cea care a organizat untold - a platit pt. inchirierea stadionului,salii polivalente,parcului....150 000 lei adica aprox. 33 000 euro si au distrus un gazon care costa intre 150-200 000 euro ...toate astea in conditiile in care fundatia a luat 20% din tot ce s-a vandut in perimetrul untold (stadionul,sala polivalenta,jumatate din parcul central)....astea da afaceri a la boc - sute de mii de euro profit pt. fundatia share si stricaciuni de sute de mii de euro care le vor plati clujenii (pe langa gazon si parcul arata ca dupa razboi dupa untold).

Am uitat si de bilete - s-au vandut zeci de mii de abonamente la 80 euro/buc si mii de bilete de 30-40 de euro/buc -deci fundatia share din mai putin de 450 de abonamente a platit inchirierea stadionului,salii polivalente si a parcului....lasand stricaciuni de sute de mii de euro(gazonul,parcul,salubritatea).

Vezi toate comentariile (18)
Comentează