FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚIE

Viorel Moldovan, încântat de un internațional român: „E 10 clase peste Gvardiol”

Josko Gvardiol (21 de ani) // FOTO: Imago
Josko Gvardiol (21 de ani) // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 09 octombrie 2023 11:06 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 14:03

La o lună după ce a criticat prestația pe care fundașul Radu Drăgușin (21 de ani) a avut-o în România - Israel 1-1, Viorel Moldovan și-a schimbat radical discursul.

Fostul internațional l-a lăudat pe apărătorul de la Genoa, despre care a spus că este mai bun decât Josko Gvardiol (21 de ani), pe care Manchester City a plătit 90 de milioane de euro în această vară.

Cel mai apreciat jucător, după Dinamo - CFR Cluj: „Nu știi niciodată cum inventează ceva” » Un membru al Generației de Aur îl cere titular la națională
DINAMO - CFR CLUJ 1-1
Cel mai apreciat jucător, după Dinamo - CFR Cluj: „Nu știi niciodată cum inventează ceva” » Un membru al Generației de Aur îl cere titular la națională

Viorel Moldovan îl laudă pe Radu Drăgușin: „E 10 clase peste Gvardiol!”

Drăguşin e 10 clase peste Gvardiol în momentul de faţă! Eu aşa văd. Cu ce e mai bun Gvardiol decât Drăguşin? Drăgușin a ajuns să fie element principal la Genoa şi să ţină apărarea în spate!”, a spus Viorel Moldovan la PrimaSport.

El a fost completat de Florin Răducioiu: „E un jucător important pentru viitorul naţionalei României. E datoria noastră să îl încurajăm. Are nişte calităţi interesante. E genul de jucător care poate face față în Premier League. Dar nu cred că acum e momentul. Poate peste un an sau doi, cu experiența din Italia și de la națională”.

Viorel Moldovan, încântat de un internațional român: „E 10 clase peste Gvardiol”
Radu Drăgușin // FOTO: Imago

9 partideși un gol are Drăgușin la Genoa

Totuși, Drăgușin vine din Italia, Acolo se lucrează foarte mult din punct de vedere tactic, mai ales la nivelul organizării defensive. Ar trebui să cunoască aceste principii. La un moment dat, sunt lucruri logice pentru un fundaș. Nu trebuie să te retragi prea mult, ci să ataci adversarul. Poate îi va da şanse în continuare lui Drăguşin, dar şi pe construcţie mi s-a părut slăbuţ. 

- Viorel Moldovan, pe 11 septembrie

9 meciuriare  Josko Gvardiol la Manchester City

VIDEO Florin Manea: „Genoa a refuzat 25 milioane euro pentru Drăgușin”

67.000.000 de euroe diferența de cotă între Josko Gvardiol și Drăgușin. Croatul e cotat la 75 de milioane, iar Radu valorează 8 milioane

Citește și:

Directorul de la „Arcul de Triumf”, acuzat de fostul consilier că l-a lovit cu pumnul: „Am chemat salvarea, am fost internat!” + Replică în direct: „Îmbătrânește urât”

Anunț de ultim moment în lotul echipei naționale » Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Camora

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
M.Onis.
M.Onis.  •  09 Octombrie 2023, 18:43

Suspect acest comentariu şi total lipsit de profesionalism, mai ales că a ieșit din gura unui fost fotbalist , antrenor și actualul analist şi nu din gura celor ce mereu botează orice mingicar din liga 1 ca așa zisul????noul Mutu-Messi de România...etc.

VardyParty
VardyParty  •  09 Octombrie 2023, 14:58
Postat de fzoltan pe 09 Octombrie 2023, 13:03

10 clase peste Gvardiol :))))) sa mori tu? Dacă și V Moldovan da astfel de perle , am ajuns rău de tot....

Nu e nimeni pe toată planeta asta, nici măcar aproape (privind în sus) de nivelul lui Gvardiol.

MaxiP
MaxiP  •  09 Octombrie 2023, 14:43
Postat de nautilus pe 09 Octombrie 2023, 13:59

Nu știu dacă Dragușin este cu 10 clase peste Gvardiol, dar peste chiricheș și toată apărarea fîcîsîbî.ului este sigur! Cel mai important este faptul că fîcîsîbî nu este Steaua și gigică becali este un cioban fățarnic și parșiv!!! Hai România!!!

Concluzie: Gvardiol la FCSB!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close