FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Viorel Moldovan trage un semnal de alarmă: „Acolo chiar avem o mare problemă”

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 10:13 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 11:16

După 1-1 cu Irlanda de Nord, Viorel Moldovan a subliniat marea problemă din lotul echipe naționale: postul de fundaș stânga.

  • Columbia - România are loc pe 26 martie, pe Metropolitano din Madrid. Meciul se va juca de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

La amicalul de pe Arena Națională, selecționerul Edi Iordănescu l-a folosit pe banda stânga pe Cristi Manea, fundaș dreapta la bază, după accidentarea lui Nicușor Bancu. Apărătorul de la CFR Cluj nu s-a descurcat pe banda stângă, fiind unul dintre cei mai slabi jucători ai României. Iar Viorel Moldovan spune că naționala are mari probleme în a acoperi acel post.

„Tricolorul” care acuzase probleme medicale face deplasarea cu echipa pentru meciul cu Columbia, de pe „Metroplitano”
Columbia - România
„Tricolorul” care acuzase probleme medicale face deplasarea cu echipa pentru meciul cu Columbia, de pe „Metroplitano”

Viorel Moldovan trage un semnal de alarmă: „În flancul stâng chiar avem o mare problemă”

„Spune-mi și mie rapid două soluții de fundaș stânga. Acolo, în flancul stâng, chiar avem o mare problemă! S-a accidentat Bancu, ai jucat cu Manea improvizație. Nu putea să-ți ofere prea mult Manea în acel post. Nu e ambidextru, are o problemă cu piciorul stâng. E limitat, dar te ajută să te aperi, să-ți acopere zona, să-ți dea un anumit echilibru. Atât poți să aștepți de la el. Nu o să-ți împingă jocul pe faza ofensivă sau să participe la atac sau să vină cu o centrare.

Ce soluție avem? Zi-mi o soluție! Borza... Când văd câte prostii face și copilul ăsta în ultimul timp... Mă gândeam «Mamă! A apărut Borza! O să rupă». Credeam că vine cu foame și cu motivație să bată la porțile naționalei și să-l forțeze pe Edi Iordănescu să-l selecționeze și să fie în lotul pentru EURO.

Are fizic, are potență, dar el e preocupat de altceva, când vine Campionatul European și poți fi acolo. Și ești tânăr! Ai 18 ani. Forțează! Joci în la nivel de primă lig, ai câștigat un titlu la Farul, dar pe tine te preocupă altceva.

Altă soluție? Mai spune-mi un fundaș stânga. Nu spune de Camora! Camora e... Are accidentări. Spune-mi alte soluții! Spune-mi altceva!", a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

La mijloc? Hai să zicem Mitriță. E un jucător important, face diferența, are viteză. Poate fi o soluție Poate va pătrunde și-l vom vedea acolo. Poate va fi și Screciu, cred că va fi. În atac? Spune-mi doi atacanți șmecheri. Spune-mi un număr 9.

- Viorel Moldovan

VIDEO. Edi Iordănescu: „Să vedem cum reușim să construim un nucleu competitiv de jucători pentru EURO”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Doi „tricolori” trimiși acasă înainte de Columbia - România: anunțul FRF
ROMÂNIA
Doi „tricolori” trimiși acasă înainte de Columbia - România: anunțul FRF
Naționala României se va pregăti în baza lui Real Madrid » Cerința specială a spaniolilor
ROMÂNIA - COLUMBIA
Naționala României se va pregăti în baza lui Real Madrid » Cerința specială a spaniolilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
florinberceni
florinberceni  •  24 Martie 2024, 19:20

Amzar.

cirus11
cirus11  •  24 Martie 2024, 11:21

Pai asta e realitatea, avem posturi unde suntem COMPLET descoperiti. Pai ce? Bancu e o solutie bun defensiva?? Niciodata. Ca varf impins avem doar pe Puscas care e degeaba, Alibec e de alt profil si toti ceilalti ar fi improvizati ca atacanti: Dragus, Tanase... Nici ca fundas dreapta nu suntem ok, Mogos e slabut, Ratiu rezerva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează