FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNDER 21

Viorel Moldovan se readaptează cu greu la normalitate: "Eram obişnuit ca la Rapid, am rămas surprins" :D

Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 13:21

Obişnuit cu munca titanică de la Rapid, atunci cînd lucra de dimineaţa şi pînă seara, ocupîndu-se de orice fel de problemă a echipei pentru care a adus chiar bani de acasă, Viorel Moldovan a rămas uimit de cît de frumoasă este normalitatea.Ajuns între timp la echipa naţională a României Under 21, fostului rapidist nu i-a venit să creadă atunci cînd staff-ul său i-a pregătit toate lucrurile necesare pentru deplasarea la meciul pe care România îl va disputa în Germania, împotriva reprezentativei similare a nemţilor, meci ce va conta pentru Grupa 6 a calificărilor pentru Campionatul European din 2015.

"Vorbeam cu cei din staff şi-mi spuneau că au pregătit tot ce ţine de ei pentru meciul cu Germania, au luat biletele de avion, au pregătit hotelul unde vom sta. Şi eu i-am întrebat surprins: dacă nu trebuie să fac absolut nimic? Era ceva nou pentru mine", a spus, amuzat, Viorel Moldovan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
solomon_i
solomon_i  •  04 Iulie 2014, 20:11

Si acum la treaba....

mihai_s
mihai_s  •  04 Iulie 2014, 14:57

dar a meritat. chiar daca nu si-a inceput cariera la rapid si nu a cunoscut perioada de glorie la noi, ramane o LEGENDA a clubului, datorita promovarii din acest an si a golurilor extrem de importante marcate in 2006, in egalul cu steaua din uefa, in victoria cu steaua din campionat si in victoria cu nacional madeira

supereduardo10
supereduardo10  •  04 Iulie 2014, 14:24
Postat de vasyfin pe 04 Iulie 2014, 14:00

Ce sa zici din lipsa de articole despre Rapid au scris si ei trei randuri si alea scoase din burta,..

cam asa :)) Succes Vio!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează