FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Vlad Chiricheş cere respect faţă de selecţionerul Victor Piţurcă: ”Să ne regăsim forţa de a o lua de la capăt!”

Chiricheș, titular în cea mai bună apărare din Premier League, doar 6 goluri încasate în 11 runde
Chiricheș, titular în cea mai bună apărare din Premier League, doar 6 goluri încasate în 11 runde

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 23:11

Vladiator s-a operat joi la nas, e apt de joc pentru Tottenham la meciul de azi cu Manchester City, în deplasare, şi va purta o mască modificată faţă de cea utilizată în returul barajului cu Grecia.

Accidentat la nas înaintea barajului cu Grecia, Vlad Chiricheş a forţat pentru a prinde returul cu elenii, în care a evoluat cu o mască de protecţie pe faţă. Joi, a doua zi după ratarea calificării la Mondiale, căpitanul "tricolorilor" a suferit intervenţia chirurgicală preconizată înainte de a se alătura "naţionalei".

"Totul a decurs bine. Sînt OK şi voi putea fi folosit la partida de duminică din Premier League, în deplasare cu Manchester City, dacă antrenorul va decide să mă introducă pe teren", a anunţat Chiricheş pentru GSP. A completat că "va trebui să port în continuare masca, un pic modificată însă faţă de cea pe care am purtat-o la Bucureşti".

"Mă detaşez de scandaluri"
Tristeţea barajului eşuat îl afectează încă pe "Vladiator": "Normal că am fost trişti cu toţii după remiza cu grecii, nu e uşor să treci atît de aproape pe lîngă un turneu final. Sincer, nu prea sînt la curent cu discuţiile iscate în ţară după acest moment, mi-am propus să mă detaşez de scandalurile de acasă".

Cum vede însă situaţia selecţionerului omul care poartă acum banderola României? "Eu spun că Victor Piţurcă trebuie tratat cu respect în continuare, am muncit cu toţii cum am putut mai bine pentru a obţine calificarea la Mondiale. Sigur, n-am reuşit, ne aşteaptă însă din toamna viitoare o campanie pentru Euro, trebuie să ne regăsim forţa de a o lua de la capăt".

23 de selecţii la echipa naţională a strîns Vlad Chiricheş: nu a marcat încă nici un gol pentru "tricolori"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
sheva4ever
sheva4ever  •  25 Noiembrie 2013, 10:37

Capitaneeeeeeee, to ne regasim forta din 1998. Tot regasim forta sa o luam de la capat. Asta e tot ce facem. Noi NE CALIFICAM DOAR LA CALIFICARI ! Norocul nostru e ca astea sunt gratis, si andorra si malta sunt in calificari. LA turneul final cand ne gasim forta sa mergem??? Lasa luatul de la capat. Hai SA NE REGASIM FORTA DE AJUNGE LA DESTINATIE, DESTINATIA FIIND TURNEUL FINAL.

ricco
ricco  •  25 Noiembrie 2013, 07:24

'"Capitanul" de doi lei NICI NU AR TREBUI SA DESCIDA GURA... Normal ca-i ia apararea lui Piturca... doar ia dat banderola, NU ???...

spinoza
spinoza  •  24 Noiembrie 2013, 23:24

Vlad! Ia mai las-o naibi cu respectul. Pai Pitzi are respect fata de noi, suporterii? Ce prostii tot vorbesti? Altii se califica mereu si noi tot mereu stam acasa!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează