FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - INSULELE FEROE 1-0

Vlad Chiricheş, dezamăgit după jocul cu Insulele Feroe: "Nu pot să-mi explic aceste două aspecte"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 23:50

Fundaşul lui Tottenham, Vlad Chiricheş, aşteaptă meciul cu Irlanda de Nord, care a devenit un adevărat derby pentru locul 1 în grupa de calificare. Fostul stelist critică atitudinea fanilor ploieşteni. 

"Sîntem fericiţi de victorie şi rămînem în grafic pentru calificare. În a doua repriză nu ne-am ridicat la cel mai înalt nivel. Am început-o ezitant. Sîntem mulţumiţi cu toţii că am luat 3 puncte, nu ne mai gîndim la joc.

Nu pot să-mi explic jocul din a doua repriză. Gazonul şi-a pus amprenta, a fost foarte greu, alunecos, moale. Foarte urît! Se pare că Irlanda se ţine în continuare tare, trebuie să facem un joc bun acolo. Fiecare jucător trebuie să se pregătească pînă la acţiunea din iunie.

În prima repriză am rămas impresionat de atmosferă, mi-a plăcut enorm, dar am rămas cu un gust amar pe final. Nici asta nu pot să-mi explic. Nu poţi să apostrofezi un jucător doar pentru că el joacă pentru Steaua. Aici nu am venit în calitate de adversar al Petrolului, am venit să jucăm pentru naţională.

Îmi prinde bine atmosfera de la naţională. Sper să mă ajute şi să merg tot mai bine", a spus Vlad Chiricheş la DigiSport.

Clasament:

1. România 13p
2. Irlanda de Nord 12p
3. Ungaria 8p
4. Finlanda 4p
5. Insulele Feroe 3p
6. Grecia 2p

Meciuri viitoare

13 iunie
Finlanda - Ungaria
Irlanda de Nord - România
Insulele Feroe - Grecia

4 septembrie
Insulele Feroe - Irlanda de Nord
Grecia - Finlanda
Ungaria - România

7 septembrie
Finlanda - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Ungaria
România - Grecia

8 octombrie
Ungaria - Insulele Feroe
Irlanda de Nord - Grecia
România - Finlanda

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
goghe
goghe  •  30 Martie 2015, 19:56
Postat de tardelli pe 29 Martie 2015, 22:08

Cred ca publicul dorea sa-l vada pe Florin Andone in teren si de asta au huiduit intrarea lui Prepelita.Dar tinand cont ca Sintmartean a cerut sa fie schimbat e normala alegerea antrenorului pt Prepelita.Cand conduci doar cu 1-0 orice sut spre poarta poate insemna egalarea ...Deci nu-si putea asuma niciun risc.

Si-a asumat riscul de a-l tine pe Maxim in teren, noroc cu Pantilimon ca a scos mingea pierduta de tantalau ... Iar Chiriches ar trebui sa fie impresionat de cum a scapat de linga el feroezul ala de doua ori in prima repriza. Probabil inca admira atmosfera din tribune ... Sa ai 2 - doua - interventii reusite in fata unui semiamator din Feroe si inca sa te mai miri de ce nu joci la echipa de club spune multe!

imodric
imodric  •  30 Martie 2015, 09:10

ce cauti la nationala , fatza de cal , ca in Anglia esti ultimul jeg de jucator ??? buna selectie mai face generalul poolii !!!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Martie 2015, 08:15

...Cap de cal pentru tine bine ca exista Kascheta ...ca doar asa mai prinzi si tu un meci ...la cat esti de prost joci numai la Nationala ...nu si la echipa de club ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close