FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Vochin, justificări pentru forma dezastruoasă a naționalei: "Daum a venit într-un moment nepotrivit"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 21:19

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, este de părere că tricolorii au fost surclasați din punct de vedere fizic de adversari în partida cu Danemarca, încheiată la egalitate, scor 0-0.

"Am intrat într-un meci de bătaie, iar asta voiam sa evităm. Am avut la pauză un raport al ocaziilor de 2-1 in favoarea noastră și eram nemulțumiți de scor, dar în partea a doua a meciului am suferit mult. Nu am mai putut să ne ținem de adversari din punct de vedere fizic. În a doua parte, raportul ocaziilor a fost 3-1 pentru ei. Am avut mare șansă că am scăpat și că meciul s-a terminat 0-0.

În cazul unor jucători mai mult de atât nu se poate. Cred că Daum a nimerit într-o perioadă în care cei bătrâni au obosit și sunt pe cale să își încheie carierele, iar cei tineri sunt la vârsta de 18-19 ani. Cei din urmă vor fi soluții pentru naționala. Ar fi bine pentru România dacă ar mai apărea încă două-trei academii de genul celei a lui Hagi".

"Avem probleme la distanța pe care o putem parcurge în accelerare și sprint. Chipciu a stat foarte bine, Săpunaru a stat neașteptat de bine, a făcut un meci foarte bun. A fost unul dintre puținii care s-au luptat și fizic cu adversarul" Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, la TV Dolce Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
854605894625108
Silviu Apostol  •  28 Martie 2017, 14:43

Tovarasu' Vochin , intr-un moment "nepotrivit" au venit actualele conduceri ale FRF si LPF ! Cele vechi trebuiau urgent schimbate dar nu cu nulitatile actuale ! La palavre nu va intrece nimeni !

whiteredarad
whiteredarad  •  28 Martie 2017, 09:54

Benzar,Chiriches, Sapunaru,Tosca, Chipciu au muncit, au fost buni, Stanciu a inotat pe un post in care nu avea om cu care sa paseze. Latovlevici e fundas, si toata viata lui a avut mijlocas, in fata lui, nu a stiut jocul, Keseru, izolat a alergat mult, dar nu a bagat-o. De ce a fost asa ? Din cauza tacticii 3-4-3. Si cind aveam generatia de aur nu ne luam la lupta fizica, cu adversarii, ne aparam retras, apoi fie contraatac, fie progresie lenta, tip temporizare. Cu Pintilii nu se pate juca cu pase, nu stie decit sa rupa, sa distruga. Alibec,s-a vazut, e lent, e pentru alt fotbal.Ivan, pentru 2-3 minute...sa fim seriosi Un 4-4-2 era mai bun, dar la mijloc cu doi mijlocasi, cit de cit prieteni cu mingea,poate Bickfalvi,poate altul,cu Chipciu si Stanciu apropiati ,plus o extrema dreapta de meserie,plus Andone. Tatarusanu a facut greseli, nu a luat gol, dar nu a dat o degajare buna.Daum nu pricepe ce poate si ce nu poate jucatorul roman, vor mai trece vreo 4 ani, degeaba. Cam asta a fost. Ce sa facem ? Pai oricine ,orice ar zice cred ca cu Daum nu vom face casa buna, omul vrea, dar nu a inteles ce poate si ce stie un fotbalist roman. El joaca ceva tip Piturca sau Iordanescu, adica un fotbal urat,ineficace, si a ratat, pe mana lui , in primul rand,o calificare. Solutia ar fi hagi,....daca o vrea, ca nu cred ca se va baga cu astia, Burleanu, Badescu,Vochin @ Co

1226675807453847
Traian Schiopu  •  28 Martie 2017, 09:38

Se poate ca Herr Daum să fi venit într-un moment nepotrivit, dar pentru a pleca este un moment potrivit ! Cam prea multă lipsă de performanță ! Pentru un antrenor a cărui principală calitate este faptul că a avut o presă favorabilă..... poziția de selecționer al naționalei de fotbal a României este o pălărie prea mare. Concomitent, Her Daum este o prezență prea scumpă pentru FRF. Liniștit se pot lua de mână și pleca împreună cu cetățeanul Burleanu, șeful FRF.....

Vezi toate comentariile (27)
Comentează