FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

Vochin rupe tăcerea și le răspunde contestatarilor: "Cum vă puteți imagina așa ceva?!" » Care este situația contractuală a lui Daum

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2016 11:56

Consilierul lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, a răspuns acuzațiilor conform cărora s-ar implica în deciziile de joc ale lui Christoph Daum și că ar conduce, de fapt, FRF. 

Cornel Dinu, Mircea Sandu și Florin Prunea au fost cei mai vocali critici ai lui Andrei Vochin după înfrângerea suferită de România, 0-3 pe teren propriu în fața Poloniei. 

"Este o aberație, o minciună, o interpretare conform unei agende personale. Spun că e o aberație, pentru că am afirmat de nenumărate ori că nu am rol decizional. Fac numai ce mi se cere să fac când mi se cere sfatul. 

Probabil ei lucrează într-un sistem în care conducătorii se implică în treaba antrenorului. Cum vă puteți imagina că Daum, cu o asemenea carieră, ar putea să se lase influențat de un om din partea administrativă? A lucrat cu bașkanii din Turcia și nu s-a lăsat influențat de ei", a spus Vochin la TV Digi Sport.

Acesta a ținut să clarifice că nu a intrat în vestiarul naționalei la pauză și susține că nu s-a discutat concret în cadrul Federației prelungirea înțelegerii cu Christoph Daum.

"Nu am intrat în vestiar, am stat lângă vestiar. Într-o situație tensionată, e bine să aplanez, să nu se petreacă lucruri care să fie sancționabile de UEFA.

Nu s-a discutat niciodată despre o propunere de prelungire sau stopare a contractului. Răzvan Burleanu a spus acest lucru pentru că el crede în metodele lui Daum, dar fizic nu a fost nicio discuție legată de o prelungire a contractului", a adăugat oficialul FRF.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1.  Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (30)
920930717928342
Daniel Duhalm  •  12 Noiembrie 2016, 19:51

Daum e sapat sanatos de cand a venit.....la asta a pus umarul si Vochin ..si Badea...si mai sunt....impresarii si alti interesati...problema nu e la Daum ...e la starea fotbalului romanesc si administratorii lui,...care sunt capabili de orice pentru a ramane acolo si de a ne umili prin selectia facuta la fiecare meci al Nationalei.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  12 Noiembrie 2016, 19:20

*** te-ai facut si tu un antrenor la nationala, lasa-l pe Daum sa lucreze linistit

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

delus
delus  •  12 Noiembrie 2016, 19:01
Postat de Birarut Nicolae pe 12 Noiembrie 2016, 15:45

Selectia la copii si juniori se face pe pile,promovarea unor juniori se face pe bani multi, oferiti de acei parinti care au bani si doresc cu orice pret sa-si vada odraslele fotbalisti,iar talentele adevarate raman sa joace prin mocirla de la ligile inferioare unde se joaca pe un pahar cu suc si care se lasa de fotbal si pleaca la munca in strainatate. Aceste este adevarul din fotbalul romanesc,dar cine sa-l vada ?

Birarut Nicolae sunt de acord cu tine asa este domnule astia chiar cred ca suntem fraieri .Daca te uiti la selectia de la juniori si la rezultate te ingrozesti nu mai batem pe nimeni.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează