FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRETENTII

Vor banii

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Jucătorii "naţionalei" sînt indignaţi de faptul că nici pînă acum n-au fost anunţaţi despre ce sume vor încasa pentru calificarea la Euro

"Tricolorii" nu ştiu nici acum ce prime au de încasat de pe urma calificării la turneul final, deşi s-au scurs aproape trei luni de la ultimul meci disputat în preliminariile pentru Euro! "Nu ne-a anunţat nimeni sumele pe care le vom lua şi nici cînd federaţia ne va da banii", a confirmat unul dintre internaţionalii importanţi ai României. "Normal ar fi fost să ni se comunice aceste amănunte, chiar dacă va mai dura cîteva săptămîni pînă cînd FRF va putea face plăţile", a completat un alt jucător al reprezentativei.

"N-au motive să se plîngă"

Directorul general al federaţiei, Ionuţ Lupescu, spune însă că Mutu şi compania n-au de ce să se plîngă pe marginea acestui subiect. "N-ar avea nici un motiv să fie nemulţumiţi. În mod normal, primele ar trebui achitate după Euro, dar o vom face înainte, apelînd la un credit bancar. Lista a şi fost aprobată de Piţurcă ", a explicat "Kaiserul".

FRF va împărţi circa 3,2 milioane de euro către fotbaliştii şi antrenorii care au dus "naţionala" la Euro 2008. E vorba despre jumătate din suma alocată de UEFA pentru prezenţa României la competiţia din Austria şi Elveţia. Cu cele mai multe minute bifate în preliminarii, Lobonţ, Raţ şi Marica vor primi peste 200.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  13 Februarie 2008, 20:52

ca si merita multi bani! mai ales marica si niculae, parnaie curata. NU AVEM ATACANTI!

 •  13 Februarie 2008, 17:13

pai banii aia treb sa mearga undeva, nu?! decat pe la tot felul de smecheri, mai bine la jucatori... si ar trebui stabilit ( daca nu exista) un procent care sa mearga pt investitii in juniori...

 •  13 Februarie 2008, 12:27

Nu uitati ca majoritatea dintre tricolori au la cluburile lor contracte anuale cit prima de calificare la Euro. Asa ca ii inteleg ca vor banii munciti de ei sa-si realizeze ceva important. O vila, un yaht. Viata de fotbalist e scurta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează