GSP.RO  »  FOTBAL  »  AMICAL OLD BOYS

VIDEO Prunea a schimbat postul într-un meci de Old Boys » Mihali l-a „taxat” amical: „El nu prea a avut treabă cu poarta nici când era jucător”

Rică Răducanu și Florin Prunea +9   FOTO
Rică Răducanu și Florin Prunea

Articol de , - Publicat sambata, 03 februarie 2024 11:55 / Actualizat sambata, 03 februarie 2024 14:47

Florin Prunea, Costin Lazăr și Rică Răducanu s-au întors pe teren într-un meci de Old Boys. Amicalul s-a disputat în Giulești și s-a terminat la egalitate, scor 2-2. 

Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters
MESAJ
Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters

N-au lipsit de la mișcare nici Ion Manu, Ionuț Mazilu, Mugur Bolohan sau Gheorghe Mihali. Sala Rapid a fost cea care a găzduit partida dintre „Selecționată divizionara” versus „Tricolorii”.

Amical Old Boys în Sala Rapid
Rică Răducanu și Florin Prunea. Amical Old Boys în Sala Rapid
Amical Old Boys în Sala Rapid
Rică Răducanu. Amical Old Boys în Sala Rapid
Rică Răducanu și Florin Prunea. Amical Old Boys în Sala Rapid
+5 FOTO

Deși intrarea a fost liberă pentru spectatori, fanii nu s-au înghesuit să vadă câteva legende ale fotbalului, iar sala a fost aproape goală.

 Florin Prunea a garantat spectacolul și și-a surprins coechipierii: a lăsat poarta pentru a juca atacant și a înscris din penalty.

VIDEO Florin Prunea, Rică Răducanu și alte legende ale fotbalului românesc participă la un meci de Old Boys

Rică Răducanu, despre lupta la titlu în Liga 1: „N-are ce să se mai întâmple, FCSB e favorită”

Fostul portar al Rapidului, Rică Răducanu, a vorbit despre șansele echipei de suflet de a câștiga campionatul: „După cum văd nu prea se mai poate discuta de titlu la Rapid. Dar o clasare în primele 3 e foarte bună... e bună că se cântă imnul. FCSB e favorită. Eu zic că n-are ce să se mai întâmple. Steaua (n.r. - FCSB) ia titlul”.

Întrebat despre situația grea prin care trece echipa lui Kopic, ajunsă pe ultimul loc, Răducanu a spus: „Sunt supărat pentru ce i se întâmplă lui Dinamo. E o echipă de tradiție. Voi nu știți, că sunteți mici. Cine nu vrea să se ducă la Dinamo? Într-un timp și eu voiam să mă duc la Dinamo, să mă fac milițian. Știam că avem «gradele» și stai bine. 

Îmi pare rău, gata, s-a dus, e pe ultimul loc. Nu-mi dau seama ce s-a întâmplat acolo. Dacă tot ții echipa, ține-o, să se știe de Dinamo”.

Rică a ținut să-l felicite pe patronul giuleștenilor pentru ceea ce face în Grant: „Dacă n-ar fi Șucu la Rapid... Sunt pe cale de dispariție ăștia care fac bine în sport. Felicitări lui, cred că și echipa ar trebui să-i ofere satisfacții mai mari că e greu să găsești un om care mai aduce bani”.

Cât despre fotbaliștii aduși în această iarnă, fostul portar a spus: „Nu prea m-au impresionat transferurile de la Rapid. Tot ăia - Săpunaru, Albu - sunt mai buni. Îmi pare rău de ăia care sunt accidentați (n.r. - Petrila, Emmers). O duceam bine, puteam să luăm campionatul. M-am supărat puțin pe ei când am luat bătaie de la Petrolul cu două autogoluri. Le-am zis și s-au supărat pe mine. 

Păi, cum, mă? Pe timpul meu, dacă dădeai două autogoluri... unul, hai, dar două?!”

Despre meciul cu Oțelul Galați, din Giulești, Răducanu a spus: „În România și nu numai, fotbalul e echilibrat, echipele au fotbaliști pe care îi prinzi în zile în care doi, trei îți câștigă meciul. Dorinel are stilul lui, multe meciuri încheiate la egalitate, și mi-e frică să nu fie și pe Giulești un meci nul. Sper, cu ajutorul fanilor, să ieșim la joc și să câștigăm. Nu contează cu ce scor”.

Întrebat dacă îl vede pe Mircea Lucescu înapoi la Rapid, Rică a spus: „Nu are cum. El a făcut multe, dar e dinamovist. E ca mine, dacă aș avea material (n.r. - bani) unde să bag? La Rapid. Așa și Lucescu, se duce la Dinamo. Dar nu știu dacă se mai bagă el, am vorbit, a fost pe la mine. Mai bem câte un șpriț așa, ușor, că suntem și neamuri, Răzvan e nașul lu fiu-meu. Bine că-l duc încă picioarele și vrea să antreneze. Viața noastră după fotbal... nu poți să stai acasă, ce să faci acasă?”

Florin Prunea, despre situația lui Dinamo: „Ar fi cea mai mare greșeala ca suporterii să se întoarcă împotriva echipei”

„Un moment greu. L-am văzut aseară și pe antrenor. E extrem de realist, e bine că spune adevărul ca lumea să înțeleagă. Dinamo va arăta altfel începând după întreruperea din martie. Am văzut și aseară probleme de ordin fizic, din păcate. Craiova e echipă mai bună, s-a văzut diferența. 

L-ați văzut pe Bahassa la primul gol și pe Velkovski sau Pavicic cum se uitau la el. Un jucător pregătit și antrenat și un jucător care n-a jucat 7 luni. Dar Dinamo și-a asumat aceste lucruri, și le asumă în continuare, dar uite că plătește. Să nu fie prea târziu. Nu e simplu. 

O retrogradare n-ar fi o tragedie. Tragedii sunt altele mai mari, dar sigur că atunci când vorbești despre un club atât de mare și despre un club cum este Dinamo și care se obișnuiește cu retrogradarea nu este bine. Nu acesta este Dinamo, toată lumea știe. Dinamo înseamnă suporterii în număr foarte mare, istoria acestui club. 

Acum, Dinamo trece prin momente foarte grele și lumea înțelege. Vedeți că suporterii încurajează până în ultima secundă, merg în continuare după echipă. E normal să fie așa. Ar fi cea mai mare greșeala ca suporterii să se întoarcă împotriva echipei. În momentul în care se va întâmpla asta, va fi foarte greu. Echipa trebuie susținută. La toate cluburile mari sunt facțiuni ale galeriei, nu sunt împărțiți. Este o idee falsă. Aceste facțiuni reprezintă aceeași echipă, tot Dinamo. Așa este de când lumea. 

Vă asigur eu că la Dinamo n-o să vedeți niciodată ce s-a întâmplat la Steaua sau în altă parte.”.

Florin Prunea, despre marea problemă a lui Dinamo: „E clar că lipsește omul de gol din față, dar e greu să faci transferuri acum”

Întrebat despre jucătorii aduși de Dinamo, Prunea a spus: „Acum ce transferuri să mai faci? E clar că lipsește omul de gol din față, dar e greu să faci transferuri acum. Mai sunt două luni și se termină campionatul. Aduci jucători și, uite, sunt nepregătiți. Până îi pregătești se termină campionatul. 

Problema e că rămâi și cu o problemă financiară foarte mare, ei retrogradează, dar ca să plece trebuie să-i plătești. D-asta zic că Dinamo, clubul, și-a luat niște riscuri destul de mari. Și financiare, și sportive. Jucătorii străini Din păcate piața, aria de selecție dintre români, este foarte redusă. Înțeleg cluburile, când au un jucător mai bun încearcă să ceară foarte mult. E greu ca piața să fie ocupată de români în momentul de față din două motive: nu avem și prețurile sunt prohibitive pentru cluburi. Eu zic că străinii de la Dinamo arată valoare. Velkovski a jucat la echipa națională, Pavicic se vede că știe, dar e problema de putință, ei din punct de vedere fizic nu pot, chiar dacă se vede că au jucat la un anumit nivel”.

Gheorghe Mihali i-a luat tare pe șefii lui Dinamo: „Unde sunt transferurile alea despre care vorbim de 3-4 săptămâni?!”

Fostul fotbalist al „câinilor”, Gică Mihali, s-a bucurat să-și revadă colegii și adversarii la amicalul de Old Boys din sala Rapid: „E foarte frumos când ne reîntâlnim așa și facem aici câte un joc-școală”.

Pus să comenteze pasa proastă prin care trece echipa de suflet, Mihali a spus: „Dinamo are o situație foarte complicată. Până acum aveam încredere și eu, dar acum nu mai sunt așa optimist. 

Dacă ne uităm bine la echipă care a fost în meciul cu Craiova, sunt jucătorii pe care i-a adus Burcă. Unde sunt transferurile alea despre care vorbim de 3-4 săptămâni?! 

E adevărat că se înjumătățesc punctele, vom intra în play-out. Pentru mine va fi foarte, foarte greu. E dureros să vezi clasamentul. Când te gândești că Botoșani a bătut CFR-ul, a bătut Poli Iași. Te uiți și vezi Dinamo pe ultimul loc. Poate întoarcem și noi ziarul sau clasamentul și suntem locul 1. Din păcate, trebuie să acceptăm realitatea. Dacă ne uităm, Dinamo a pierdut la limită ultimele 3 sau 4 meciuri, 2-1, 1-0. Nu știu ce trebuie să facă. Când intri într-o pasă din asta rea, nu-ți mai iese nimic, nu mai ai nici șansa aia puțină care te-ar ajuta”.

Mihali a glumit când a fost întrebat despre poziția inedită - aceea de atacant - în care a jucat fostul portar Florin Prunea: 

„El nu prea a avut treabă cu poarta nici când era jucător, acuma mai greu, vrea și el să stea atacant, să dea goluri, dar a observat că e foarte greu”.

Mihali l-a lăudat pe Mugur Bolohan: „Cel mai în formă cred că e Bolohan. Îl ține și fizicul, arată foarte bine. Mai sunt din ăștia tineri: Costin Lazăr, foarte bun. Noi, ceilalți, nu mai suntem autentici, suntem expriați, dar mergem și noi din când în când așa”.

Citește și alte articole:

Discurs dur la adresa lui Dinamo: „Nu merită să se salveze! Joacă ridicol”
DINAMO
Discurs dur la adresa lui Dinamo: „Nu merită să se salveze! Joacă ridicol”
Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters
MESAJ
Mesajul lui Ianis Stoica la despărțirea de FCSB: „Se numește curaj” » Ulterior, l-a șters

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează