FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII 0-1

Mielușei în haită » Petrolul a pierdut al treilea meci consecutiv acasă, 0-1 cu Pandurii

Petrolul
Petrolul

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2015 00:00

"Lupii" lui Rednic au pierdut și aseară și au ajuns la al treilea eșec consecutiv pe teren propriu, după cele cu CSMS Iași și cu CSU Craiova

Altădată un duel european, acum un meci cu miză doar pentru Pandurii, care încearcă să evite retrogradarea, în condițiile în care Petrolul mai luptă în acest sezon numai pentru banii din drepturile TV. Cu toate acestea, Rednic a trimis pe teren o formulă superofensivă, cu 4 jucători de atac în teren: Astafei, Tamuz, Tchite și Teixeira.

Gazdele au fost cele care au dat tonul și după cîteva secunde Filip l-a încercat pe Gliwa cu un șut de la distanță. După nici un minut, Tchite putea profita de o eroare a goalkeeperului din tabăra gorjenilor, dar mingea s-a dus puțin pe lîngă poartă.

Pe o vreme de început de iarnă, oaspeții s-au încălzit mai greu, precum un motor diesel, însă au pus stăpînire pe mijlocul terenului. Pasele au început să curgă, iar terenul a început să se încline. Golul a venit logic: Roman a centrat, iar Momcilovici a trimis din alunecare, dintr-o poziție grea: 0-1!

Geri, ce ocazie!

Cu un Teixeira șters, Petrolul s-a chinuit să ajungă la poarta adversă. Și cînd a făcut-o a arătat o lipsă crasă de inspirație. Tchite a șutat slab (21), apoi Geraldo a irosit cea mai mare ocazie din prima repriză, trimițînd cu capul puțin peste poartă, după ce balonul a lovit pămîntul (28). Rednic n-a mai avut răbdare și cu 6 minute înainte de pauză l-a scos pe Astafei întărind linia de mijloc cu Alexandru Coman.

Jocul prahovenilor a suferit și după pauză. Tamuz aduce mai mult cu un jucător de rugby, avînd kilograme bune în plus, Teixeira pare cu gîndul în altă parte, alții nu prea pot să inventeze ceva. Kronaveter a irosit și el două șanse bune (78, 82), dar golul n-a vrut să vină. Dincolo, Buleică i-a ținut în priză de fundașii prahoveni și pe Pecanha.

Petrolul a ajuns la a treia înfrîngere consecutivă pe "Ilie Oană", altădată o fortăreață, în vreme ce Pandurii s-a mai îndepărtat puțin de zona fierbinte, ajungînd la 4 puncte peste linia retrogradării.

"Au avut o ocazie, ne-au bătut! Teixeira trebuia să fie mai atent, la fel și Geraldo, și Astafei, vom avea probleme mari în alcătuirea unui prim «11» cu Steaua! Sper totuși să ne descurcăm"
Mircea Rednic, antrenor Petrolul

"Altădată lumea venea aici și spera să nu ia multe goluri, acum toți vin să ia puncte, din păcate. S-a rupt ceva la echipă cînd am intrat în insolvență"
Ioan Filip, mijlocaș Petrolul

"Am stat cam prost cu moralul în ultimul timp, dar acum ne-am revenit. Sînt trei puncte care ne aduc puțină liniște. Sperăm să cîștigăm și cu Astra, noi cu echipele puternice ne mobilizăm mai bine"
Dan Nistor, mijlocaș Pandurii

"E o victorie importantă, Pandurii nu cîștigase niciodată la Ploiești și am reușit asta deși ne-au lipsit jucători importanți"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

Ironizați la final

Fanii ploieșteni și-a taxat favoriții la finalul partidei. O parte din spectatorii care au vizionat meciul de deasupra tunelului a aruncat cu cîteva bancnote de 1 leu către fotbaliștii ploieșteni, cînd aceștia mergeau la vestiar. Suporterii le-au reproșat jucătorilor că joacă doar pentru bani, strigîndu-le: "Rușine să vă fie!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
818700344876389
Nita Ion  •  07 Aprilie 2015, 14:17

De comentat..... Ramane ca ,,Avantul Prabusirea" sa invinga la Ploiesti! Rusine,niciodata in istoria sa,Petrolul nu a pierdut acasa 3 meciuri consecutive! Culmea,cu cine? Rednic nu are ce cauta acolo,sa se duca la Dinamo dupa care,in mod declarant,tanjeste! O fi greu,nu zic,in conditiile actuale dar,nu trebuie sa punem aici nepasarea si nesimtirea! Ce o fi vazand Rednic la Marinescu (spre exemplu) de il tine cu inversunare in teren? Vom vedea in curand,o prabusire ,,controlata" gen Germanwings! Imi pare rau!

sanduard
sanduard  •  07 Aprilie 2015, 14:15

Inca o data se vede ca atunci cand echipa are problem cu insolventa ,,mercenari”sunt cu gandul la plecare de aceiea este bine ca Petrolul sa-si promoveze valori interne una este sa pierzi un meci cu jucatori care vor sa joace fotbal decat jucatori care mimeaza fotbalul,colac peste pupaza sefii Petrolului au avut si falsa inspiratie ca sa aleaga un antrenor conflictual ca M rednic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close