SPORTURI  »  ALTELE  »  LUPTE

FOTO Şocant! Cum arată Alina Vuc, proaspăta vicecampioană europeană la lupte

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 30 martie 2015 16:59

Crescută la şcoala reşiţeană de lupte, Alina Vuc şi-a îmbogăţit palmaresul internaţional cu argintul continental, obţinut în Polonia, la Campionatele Europene Under 23!
Alina a trecut în primul tur al categoriei 48 kg de reprezentanta Turciei, Evin Demirhan, cu 6-4, după care, în sferturile de finală, a măturat pe jos cu franţuzoaica Julie Sabatie (11-0).

Nici în semifinale nu s-a întrebuinţat prea tare, trecînd clar de letona Karalina Tjapko (14-4). În ultimul act, Alina a cedat în faţa rusoaicei Nadejda Fedorova (8-4), care se află la ultima participare la europenele U23.

La capătul competiţiei, sportiva noastră a ieşit destul de şifonată, lucru care poate fi observat în poze.

„A fost greu, dar a ieşit bine. A fost greu, se vede şi după semnele de la ochi şi loviturile de la cap. Mă bucur să ştiu că lumea de la Reşiţa se bucură pentru mine. Reşiţa rămîne pentru totdeauna în inima mea.

Foştilor mei colegi de la Reşiţa le urez să obţină cît mai multe rezultate frumoase, iar antrenorilor le mulţumesc că m-au ajutat să ajung unde sunt acum. Poate la anul va fi aur, mai ales că rusoaica trece la seniori”, a declarat Alina Vuc pentru expressdebanat.ro.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
maianimalule
maianimalule  •  30 Martie 2015, 20:07

sa ia exemplu si "fetele" de la u17 :)))))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Martie 2015, 17:54
Postat de nune pe 30 Martie 2015, 15:29

Jo Jo Dan a iesit mai sifonat.

Acolo a fost ceva....ciudat ! Englezul nu mi s-a parut vreun gladiator, dar jojo dan se apara atat de superficial si loviturile lui erau in blocaj sau aiurea si de slaba intensitate !! Nu stiu, nu vreau sa vorbesc prostii dar parca era deja obosit când a intrat in ring si si-a dorit deloc victoria ! E parerea mea....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Martie 2015, 17:48

Wow...Nu stiu ce e cu galma aia pe frunte , ar fi trebuit estompata imediat cu gheata....Bravo, felicitari ! Ai grija de tine, ca nu are nimeni altcineva !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează