INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO TBILISI - STEAUA, AZI, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Discurs surprinzător al lui Reghe, mult sub optimismul prezentat înaintea meciurilor cu Ajax şi Chelsea: "Nici un egal n-ar fi rău"

Articol de , - Publicat marti, 30 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 29 iulie 2013 21:56

Antrenorul Stelei atenţionează că Dinamo Tbilisi e mult peste Vardar Skopje, susţine că "e o dublă periculoasă şi riscantă" şi cere prudenţă în abordarea jocului susţinînd că "şansele sînt 50-50"


Vi-l mai amintiţi pe Reghecampf înaintea unor jocuri precum au fost cele din primăvară, cu Ajax şi Chelsea? Optimism debordant, încredere maximă în echipă şi declaraţii de genul "Jucăm la victorie, nu ne interesează egalul". Aseară, înaintea duelului cu campioana Georgiei, Reghe şi-a schimbat poziţia.

"Nu vom mai juca împotriva lui Vardar Skopje. Dinamo Tbilisi e mult peste echipa pe care noi am întîlnit-o în turul 2 preliminar. Au în lot jucători de mare valoare, individual ne pot pune mari probleme dacă nu vom face exact ceea ce trebuie. I-am analizat foarte bine, se apără bine şi pleacă foarte bine pe contraatac. În ofensivă, jucătorii lor au calitate", a spus Reghecampf.

Antrenorul Stelei susţine că un egal diseară ar fi un rezultat pozitiv. "Avînd în vedere că o calificare se joacă în 180 de minute şi acesta e primul joc, dacă se va termina egal, cred că putem să fim mulţumiţi. Ar ieşi pe plus după prima manşă. Totuşi, să nu creadă cineva că Steaua a venit să apere egalul. Nu, vom juca aşa cum am făcut-o de fiecare dată, indiferent de adversar, la victorie, iar dacă vom cîştiga vom lua o opţiune foarte importantă pentru play-offul Ligii Campionilor".

Aplaudat de jurnalişti
La finalul conferinţei de presă, pe care Reghe a susţinut-o chiar la stadionul lui Dinamo Tbilisi, tehnicianul român a avut parte de o surpriză. Jurnaliştii gruzini care se aflau în sală s-au ridicat de pe scaun şi l-au aplaudat, moment ce l-a încurcat preţ de cîteva secunde. Apoi i s-a explicat că acesta e obiceiul în Georgia, ziariştii să aplaude antrenorul la finalul întîlnirii cu cei din mass-media, lucru care s-a întîmplat şi cu Dusan Uhrin junior, "principalul" lui Dinamo Tbilisi.

Hrebenciuc pe post de Gigi Becali
Steaua a plecat ieri dimineaţă spre Georgia şi în charter-ul echipei a urcat şi Viorel Hrebenciuc. Cunoscutul politician a susţinut-o pe Steaua din umbră de cînd Gigi Becali a fost trimis în închisoare. Hrebenciuc e cel care a angajat şi plătit în întregime casa de avocatură care i-a realizat Stelei dosarul de apărare la UEFA în cazul Valiza, dosar pe baza căruia trupa din Ghencea a scăpat de excluderea din cupele europene.

2,15 e cota pentru ca la Tbilisi să se marcheze cel puţin 3 goluri
3,25 e cota pentru o remiză diseară. Favorită la victorie e Steaua, cotă 2,30, în vreme ce succesul lui Dinamo are 3,10
4,20 e cota pentru ca Steaua să înscrie din penalty
7,50 e cota pentru ca Steaua să marcheze minimum două goluri în prima repriză
9,00 e cota pentru ca diseară să se dea un autogol

"Trebuie să fim foarte atenţi pentru că acest meci poate fi ca o capcană în care cazi dacă nu eşti atent. De aceea am şi spus că şansele de calificare sînt de 50-50 la sută"
Laurenţiu Reghecampf

"Gazonul de aici e excepţional şi e un lucru pozitiv pentru modul în care se va desfăşura partida, dar noi trebuie să ştim să jucăm indiferent cum arată terenul"
Laurenţiu Reghecampf

"Cred că diferenţa în acest meci va fi făcută de atitudinea jucătorilor. Dacă vom intra la fel de motivaţi cum am făcut-o în jocurile importante, atunci nu avem cum să nu ne atingem obiectivul"

Laurenţiu Reghecampf

"Pe cine aş prefera în atacul Stelei? N-am cum să vă răspund deoarece atacantul pe care îl văd eu în ofensiva Stelei nu se află în lotul lui Reghecampf"
Viorel Păunescu, fost preşedinte Steaua

580844-caseta-steaua.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
redsef2005
redsef2005  •  30 Iulie 2013, 10:38

Am spus şi înainte de meciul de la Skopje că nu are ce să se întâmple ieşit din comun, normal e să bată Steaua, pentru că diferenţa de valoare şi de experienţă e prea mare. Exact aşa e şi acum, Tbilisi nu e cu mult peste Vardar, oricât ar încerca unii să sugereze altceva. Părere personală, putea să lipsească Tănase din primul 11, să joace Iancu, de exemplu, dar astea sunt amănunte. Greul pentru români vine abia joi, în Europa League, acolo adversarii sunt de alt calibru, pentru că Vitesse şi Hapoel nu sunt Tbilisi...

raul4steaua
raul4steaua  •  30 Iulie 2013, 10:24

A fost retinut in declaratii pentru ca stie cum sa isi motiveze jucatorii, vrea sa se asigure ca jucatorii vor fi concentrati la meci 100% si vor avea in gand sa traga tare, cand joci cu o echipa mare ca Chelski sau Ajax e normal sa fii optimist, ca trebuie sa iti motivezi jucatorii, sa ii faci sa isi dea seama ca au sanse la victorie.

vaalah
vaalah  •  30 Iulie 2013, 10:24
Postat de sibelius pe 30 Iulie 2013, 10:13

Si mai e o chestie. Cu Ajax si Chelsea pleca din start cu sansa a doua. Nu avea ce pierde. In dubla cu gruzinii doar Steaua are de pierdut.

Din cauza meciului cu Dinamo Tbilisi , echipa Carmen a fost desființata de Ana Pauker : citește arhiva arhiva ziarului Sportul Popular . Stalin era cel mai înfocat fan al clubului Dinamo Tbilisi .

Vezi toate comentariile (27)
Comentează