INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - BARCELONA, AZI, 21:45, DOLCE 1, GSP.RO

Dybala nu se sperie de Barcelona: ”Fără teamă, suntem în top” » Ce spune despre comparaţia cu Messi

Dybala, 23 de ani (aici în meciul cu Porto), are două goluri în 6 meciuri din actuala Ligă
Dybala, 23 de ani (aici în meciul cu Porto), are două goluri în 6 meciuri din actuala Ligă

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 00:00

Paulo Dybala spune că respectă Barça și vrea să taxeze slăbiciunile blaugrana. ”Au atac super, dar lasă spații mari în apărare când pierd mingea”, declară în El Mundo Deportivo.

Dybala refuză comparația cu Messi, dar vrea să-l scoată din Ligă. Paulo explică, în interviul din El Mundo Deportivo, cum poate fi bătută Barcelona.

"Îi respectăm, dar nu ne temem. Lecția cu PSG ne-a învățat multe. Sunt formidabili pe atac, numai că le știm slăbiciunile defensive. Lasă spații largi atunci când pierd mingea și putem să speculăm. Va fi fundamental să contraatacăm în zona centrală a terenului. Meciul vine într-o perioadă mai bună pentru noi", spune "La Joya".

Argentinianul, la întâiul joc cu Messi adversar, visează la prima Ligă: "Poate c-a venit timpul să iau și eu Liga, Leo are atâtea. L-am admirat din copilărie și e idolul meu. Rămâne inegalabil, la fel ca Maradona. Eu sunt Dybala, iar pe teren suntem egali și voi face totul să ne calificăm".

Fără Busquets, schimbă sistemul?

Suspendarea lui Busquets l-ar putea face pe Lucho să revină la apărarea în 4. Cel mai bun să-l înlocuiască pe Sergio e Mascherano, ce ar dispărea din tridentul defensiv uzual. Alte variante, Rakitici și Andre Gomes: Barca n-are încredere în ultimul, iar croatul nu e așa bun la acoperire. "Barça are multe soluții și, dacă-i nevoie, poate să bage și portarul la mijloc", a glumit Dybala.

"Ne-au pus iarăși un arbitru găzdar!"

Mundo Deportivo contestă delegarea polonezului Marciniak la meciul de azi. E același care a fluierat Barca în precedenta deplasare, 0-4 cu PSG. "E un arbitru găzdar. A dat 15 penaltyuri, 6 roșii și 102 galbene echipelor vizitatoare", remarcă ziarul catalan despre centralul de 36 de ani.

"Nu există în lume defensivă care să poată stopa tripleta MSN. Individual sunt fenomenali. Dar Barcelona poate fi învinsă și eliminată cu un joc de echipă"
Alessandro Del Piero, fost atacant Juventus

4ani s-au împlinit ieri de la ultimul și singurul eșec al lui Juve pe noua sa arenă în Ligă, 0-2 cu Bayern. Are 17 meciuri fără înfrângere și 47 în toate competițiile

Juventus - Barcelona

  • Stadion: Juventus;
  • Ora: 21:45;
  • Trasmisie TV: Pro TV, Dolce 1;
  • Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia)

JUVENTUS    4-2-3-1
Buffon - Dani Alves, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro - Khedira, Pjanici - Cuadrado, Dybala, Mandzukici - Higuain
Antrenor: Massimiliano Allegri
Absent: Pjaca (accidentat)

BARCELONA    4-3-3
ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba - Rakitici, Mascherano, Iniesta - Messi, L. Suarez, Neymar
Antrenor: Luis Enrique
Absenți: Busquets (suspendat), Arda Turan, Rafinha, Aleix Vidal (accidentați)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează