FOTBAL  »  LIGA 3  »  METALOGLOBUS

EXCLUSIV Detalii despre "negocierile" dintre Becali și cei de la Metaloglobus: "Discuțiile sunt de o lună! Au durat 30 de secunde" » Marius Burcă anunță planuri importante pentru clubul din cartierul Pantelimon

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 15:44

Gigi Becali a dezvăluit că vrea să cumpere o echipă din Liga a 3-a, Metaloglobus, la care va aduce jucători tineri, pe care îi va împrumuta Stelei din prima ligă.

Situația nu e deloc simplă, mai ales că formația din cartierul Pantelimon traversează un moment excelent și e greu de crezut că echipa va fi cedată. Nici oficialii clubului nu știu despre o afacere între cele două părți. 

Președintele clubului, Marius Burcă, a vorbit pentru GSP.RO despre acest subiect, dar a anunțat și ce planuri de viitor are formația care își conduce seria din Liga a 3-a. 

- Bună ziua! În legătură cu dorința lui Gigi Becali de a cumpăra clubul vă sun...
- Da, mă așteptam! Cu ce vă pot ajuta? 

- Patronul Stelei a anunțat că va cumpăra acest club pentru a putea aduce jucători aici...
- Să vă spun sincer! N-am luat parte la nici o discuție. E de notorietate faptul că patronul nostru este fan al Stelei, merge la meciuri și stă în apropierea domnului Becali. Am discutat cu patronul nostru despre asta și mi-a explicat. A fost o discuție acum o lună, o lună și ceva. Gigi Becali l-a întrebat despre echipa de fotbal dacă o vinde și răspunsul a fost scurt. Nu! Discuția a durat 30 de secunde. Gigi Becali poate spune ce vrea el. Nu e asta o problemă. 

- Deci nu se pune problema să fie așa?
- Metaloglobus e un club privat, cine știe ce va fi. Dar la momentul ăsta nu există așa ceva. Dar se poate întâmpla orice atât timp cât este un club privat. Poate vine mâine, poate peste un an sau niciodată. Eu v-am zis ce mi-a zis patronul. A fost o discuție de 30 de scunde. 

- Anunțul a fost surprinzător având în vedere că Metaloglobus e aproape sigură de promovare...
- Încă sunt dubii! Nu suntem matematic promovați, se pot întâmpla multe. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Asta le voi spune și băieților. Nu am bătut pas de defilare, am avut meciuri grele. La noi este seriozitate. Sperăm să promovăm, este adevărat. Dăm salarii mici, dar o facem la timp. 

- Poate rezista Metaloglobus în Liga a 2-a? Bănuiesc că bugetul va trebui să crească puțin. Are resuresele necesare? 
- Fără discuții că va trebui să crească bugetul. E normal! Cred că putem rezista în Liga a 2-a. Vedeți ce e și acum, echipele care au venit din Liga a 3-a se descurcă destul de bine. Mă refer la Juventus, la Sepsi... Toate sunt bine organizate și stau și bine financiar. Așa va fi și cu noi, și cu SCM Pitești sau Hermannstadt, care are o medie de 3000 de oameni la meciuri. 

- Aveți de gând să modernizați baza?
- Da! Sigur! Acum v-aș invita să vă uitați, dar a nins și nu puteți vedea nimic. Deja se lucrează pentru mărirea tribune. S-a turnat tribuna! Va mai apărea un nou teren, cu alte tribune. Ne mișcăm greu pentru că sunt bani privați și nu cad din cer. Puțin câte puțin. Baza noastră e poziționată foarte bine! Ai metrou, ai tot felul de mijloace de transport. Plus că e și într-un cartier mare, care iubește fotbalul. Echipa noastră, din Pantelimon, ar putea fi singura din Liga a 2-a la anul, asta dacă Juventus va promova. Acum mai bine de 10 ani să ne aducem aminte că erau 5-6 echipe: Steaua, Dinamo, Rapid, Rocar, Sportul, Național și tot așa. 

35 de puncte a strâns Metaloglobus în prima parte a sezonului. Este pe primul loc cu 12 puncte peste Viitorul II și Unirea Slobozia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  06 Ianuarie 2017, 19:14

Încă o dată s-a făcut jesepeul de cacao! Iată la ce se reduce toată tevatura făcută, de aproape o lună, de hingherii ăştia de presă: la... 30"!!! Şi alea, fără nicio finalitate, încheiate cu un refuz categoric în nasul ciobenului. Ăsta e jalnicul şi penibilul jesepe: gsp = ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redshow
redshow  •  06 Ianuarie 2017, 18:32

Daca vreodata, Steaua Bucuresti( Echipa finantata pe banii nostri, la care si eu ar trebui sa detin actiuni) va ACCEDE in Liga 3, Ortodoxul- Sef va avea deja echipa acolo si daca va investi 1000000 de euro se va asigura ca Steaua " mai sta o tura":)..... incepe sa- mi fie simpatic seful pupatorilor de moaste:)

288033894921250
Alex Dum  •  06 Ianuarie 2017, 18:25
Postat de lapusneanul pe 06 Ianuarie 2017, 18:20

parintele, ti-am spus sa nu mai bei vinul de impartasanie :)

Ce găini?? Va arde de ras? Rasul este pe voi!!:)))))))))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează