INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMANIA 0-0

Explicaţia războiului Lucescu - fraţii Becali » S-au certat de la bani!

Articol de GSP - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Impresarii Ioan şi Victor Becali îl atacă pe Răzvan însă ţinta e Mircea Lucescu. Cei doi sînt supăraţi că tehnicianul lui Şahtior s-a rupt de ei, după ce a ajuns în Ucraina.

Războiul dintre familia Lucescu şi fraţii Becali este unul cu vechi rădăcini. Practic, criticînd "naţionala" şi pe Răzvan Lucescu, Ioan şi Victor Becali lovesc în Mircea Lucescu. Cei trei se află în conflict din 2003, iar securea războiului nu a fost niciodată îngropată.

Săriţi la comisioane şi transferuri
Motivul a fost dezvăluit pentru Gazetă de mai mulţi oameni importanţi din lumea fotbalului. "Fraţii Becali nu-l pot ierta pe Mircea că l-au dus la Şahtior Doneţk unde cîştigă foarte mulţi bani, iar ei au fost săriţi la comision. În plus, filiera transferurilor către echipa lui Ahmetov a fost stopată, acolo unde cei doi duceau mulţi fotbalişti şi făceau comisioane importante!", a povestit un personaj apropiat celor trei.

Mircea Lucescu a negat atunci că ar fi ajuns la Şahtior cu ajutorul verilor Becali: "Ahmetov m-a dorit insistent, el a trimis avion particular în Turcia special pentru mine!".

L-au dus în Turcia
Ioan şi Victor Becali îl acuză pe Il Luce că fără sprijinul lor nu ar fi ajuns să antreneze în Turcia, la Galatasaray, în 2000. Cei doi aveau influenţe foarte mari în fotbalul turc, după ce îi transferaseră la Galata pe Hagi şi pe Gică Popescu. Într-un cerc de prieteni, Lucescu s-ar fi exprimat astfel: "Să nu uite că mi-am achitat datoriile faţă de ei. Au încasat un comision de 350.000 de euro că eu am ajuns la Galata!".

"Există un profet în România, care se pricepe la tot! El crede că a inventat totul, jucători, echipe naţionale! Noi restul de 21 de milioane nu trebuie să spunem nimic!"
Ioan Becali

"Gata, Răzvan trebuie să plece! Nu mai face faţă! L-am susţinut, dar nu mai pot! Dacă vrem să ne calificăm, trebuie să aducem pe altcineva"
Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
petru_stelistu
petru_stelistu  •  09 Septembrie 2010, 20:44

..,doar doresc sa le faca in ciuda bisnitarilor,necovocand jucatorii impresariati de ei.Aici,acum,se vede adevarata fata a familiei Lucescu.Razvane sa stii ca nationala nu e de la taicatu mostenire si nici de la mata.Apucate serios de treaba,facand o selectie la sange si dupa valoare.

petru_stelistu
petru_stelistu  •  09 Septembrie 2010, 20:39

Ceva nu inteleg.Mircea Lucescu se supara pe Ienei,cand spune ca jocul echipei nationale nu merge,dar el i-si foloseste fiul in conflictul pe care-l are cu bisnitarii.Se stie destul de clar ca F. Costea nu prinde lotul, fiindca este impresariat de bisnitar,dar se vede ca nationala nu are cei mai buni jucatori romani in lot.Stau si ma intreb,pe cine sa sustin?Pe bisnitari,pe care nu-i suport si stiu cat rau au facut acestui sport.Ori familia Lucescu,carora nu le pasa de nationala noastra...

euu-tm
euu-tm  •  09 Septembrie 2010, 13:43

oare cat timp va mai comanda fotbalisti si jurnalisti acest clan becalian.eu sunt sigur ca unii jucatori de la echipa nationala care au contract de reprezentare cu fratii becalieni fac tot posibilul pt a-l 'sapa' pe razvan lucescu la sugestia impresarilor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close