FOTBAL  »  LIGA 3  »  TRANSFER

FOTO N'Doye a semnat astăzi cu noua sa echipă și a făcut primul antrenament: "Nu va lua niciun ban"

Foto: hunedoarasport.ro +4   FOTO
Foto: hunedoarasport.ro

Articol de - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 17:24

Ousmane N'Doye (38 de ani) a semnat astăzi cu echipa de liga a treia CNS Cetate Deva cu care a făcut și primul antrenament.

Senegalezul, care a mai jucat pentru FC Vaslui, Dinamo, Astra, Săgeata și ASA Târgu Mureș, a apărut la prezentare în același stil nonconformist care-l caracterizează și spune că va fi foarte serios la noua sa formație.

"Eu m-am născut cu fotbalul în sânge şi nu va fi o problemă să mă adaptez la acest nivel. Joc oriunde, chiar şi la Liga a V-a. Nu am venit aici să joc la mişto, dacă era aşa, nu veneam aici.

Am avut multe oferte dar mi-am dat cuvântul lui Cristi Bobar şi pentru mine e foarte important să mi-l ţin. Eu şi Cristi Bobar suntem ca fraţii, nu am avut niciodată o relaţie de şef-subaltern, şi mi-a spus, când eram la Tg. Mureş, că mă va lua la următorul său club.

Când a venit la Deva m-a sunat şi i-am spus că vin pentru că şi el m-a ajutat când am avut nevoie. Vom vedea ce va fi până în iarnă şi sper să rămân în continuare, să ne îndeplinim obiectivele",a spus Ousmane N'Doye la conferința de presă.

CNS Cetate Deva se află pe locul 10, cu 10 puncte, în Seria a patra din Liga a treia.

"Este foarte important că a ajuns şi cred că e unul din cei mai importanţi jucători care au jucat la Deva. Până la finalul turului nu va încasa niciun ban, a fost dorinţa lui, a venit să ne ajute. Din iarnă, în funcţie de clasarea echipei, vom discuta şi acest aspect" Cristi Bobar, preşedintele lui CNS Cetate Deva

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  02 Noiembrie 2016, 21:50

"Vom vedea ce va fi până în iarnă..." - care iarna, aia de la anu'? Sau chestii de genul: "Până la finalul turului nu va încasa niciun ban..." - asta sa i-o spuneti lui mutu ca joaca ala pe gratis. Cine stie ce teren si-a tras pe acolo, ca e zona foarte buna la Deva.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  02 Noiembrie 2016, 19:00

e plina lumea de fraieri, dar ca romanii nu gasesti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează