INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

FOTO Opt minute pe altă lume! » Duel teribil în Anglia! S-au ciocnit în aer şi a rămas inert

Rafael, în roșu, îl lovește pe atacantul scoțian în orbita ochiului stîng +2   FOTO
Rafael, în roșu, îl lovește pe atacantul scoțian în orbita ochiului stîng

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 octombrie 2013 19:59

Snodgrass, de la Norwich, a primit îngrijiri timp de 10 minute la 0-4 cu Man. United în Cupa Ligii şi a fost transportat cu masca de oxigen pe figură la spital.

Teribilul accident s-a petrecut în careul lui Man. United, la unul dintre puţinele atacuri ale oaspeţilor din Norwich în confruntarea din "optimile" Cupei Ligii. Într-un duel aerian, Robert Snodgrass s-a ciocnit cap în cap cu Rafael (United) şi a rămas inert la pămînt.

Coechipierul Elmander şi portarul Lindegaard s-au grăbit să-i acorde primul ajutor. Degeaba. Atacantul scoţian nu dădea semne de viaţă. Îngrijorarea pe teren şi în tribune creştea cu fiecare minut ce trecea, iar medicii celor două echipe nu reuşeau să-l readucă în simţiri. Opt s-au făcut pînă ce şi-a revenit cît de cît!

Atacantul scoţian, 26 de ani, a fost urcat apoi pe targă, cu masca pe figură, şi transportat la spital, unde a rămas, preventiv, peste noapte. Ieri însă, managerul lui Norwich, Chris Hughton, a dat vestea cea bună: "Robert se întoarce azi acasă. E bine".

Mort 78 de minute
Accidentul lui Snodgrass a amintit de drama petrecută pe gazon în martie 2012, cînd Fabrice Muamba (Bolton) a căzut ca fulgerat în minutul 41 al meciului de Cupă cu Tottenham. Victima unui stop cardiac, mijlocaşul "a fost mort 78 de minute", cum avea să dezvăluie Jonathan Tobin, unul dintre medicii care l-a tratat în spital.

"Snodgrass a suferit o comoţie cerebrală foarte puternică. O vreme a fost pe altă lume" (Chris Hughton, manager Norwich)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
monere1980
monere1980  •  31 Octombrie 2013, 17:11
Postat de finrod pe 31 Octombrie 2013, 11:02

Altfel, meciul a fost frumos? Ceva despre marcatori ne puteti spune?

Ar putea, dar nu cadreaza cu termeni precum "terifiant" "socant" "cutremurator" sau "n-o sa-ti vina sa crezi" si ca atare nu e demn de mentionat ^_^

finrod
finrod  •  31 Octombrie 2013, 11:02

Altfel, meciul a fost frumos? Ceva despre marcatori ne puteti spune?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează