FOTBAL  »  DERBY DE ROMANIA  »  DINAMO - STEAUA 3-1

Întrebarea Derbyului: Tamaș sau Niță? Portarul Generației de Aur dă verdictul: "El a greșit la golul lui Nemec! Se învață la copii și juniori" » Tu ce crezi? VOTEAZĂ

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 decembrie 2016 14:03

Florin Niță și Gabi Tamaș au fost protagoniștii unei gafe de proporții în apărarea Stelei, la cel de-al treilea gol marcat de Dinamo, în derby-ul câștigat de "câini" cu 3-1.

În minutul 58, Niță a ieșit din poartă la o minge urmărită de Nemec și l-a încurcat pe Tamaș, iar fundașul Stelei nu a reușit să degajeze. Nemec a recuperat și a trimis mingea în poartă, închizând tabela la 3-1 pentru trupa lui Ioan Andone.

Fostul portar al Generației de Aur, Florin Prunea, a declarat că vinovat la golul lui Dinamo este Niță, care nu ar fi trebuit să iasă din poartă în acea situație. 

"Acolo portarul nu are ce să caute! Când fundașul central e într-un duel cu un atacant? Nu ai ce căuta acolo, e o greșeală de portar! E lege, asta se învață la copii și juniori", a spus Prunea la TV Dolce Sport.

Ce jucător din tabăra Stelei a greșit la golul marcat de Nemec?

Gabi Tamaș
Florin Niță

Save

Save

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
cipinho79
cipinho79  •  06 Decembrie 2016, 10:58
Postat de adyqip pe 02 Decembrie 2016, 18:45

bai istetule, cum sa fie vina lui Tamas, mai uita-te inca odata sa vezi unde are loc faza ... ce cauta Nita acolo ??? toti neavenitii se pricep la fotbal acum ... ps : si nu sunt stelist

smechere si eu sunt portar si se pare cunosc mai bine legile decat tine sau Prunea. uite m-am uitat inca o data pe reluare, intr-adevar Nita a iesit cam mult, insa apoi s-a oprit fiindca Tamas era acolo si fiindca faza era departe in afara careului mare. portarul nu are ce cauta in afara careului atata vreme cat fundasul e acolo. Tocmai asta a facut Nita, a iesit intr-adevar, iesind din poarta l-a incurcat pe Tamas, insa un fundas adevarat degajeaza din pozitia aia nu asteapta portarul :))) sa spunem ca Nita are 20% vina la gol si Tamas restul ;)

gazistu
gazistu  •  04 Decembrie 2016, 16:18

tamas .... orice fundas acolo o suta in afara / corner, in nici un caz nu protejezi cand ai adversarul in spate si portarul e la 10 m de tine ;=))) si cel mai slab fundas din liga 7-a o suta afara...deaia nui tamas la echipa nationala sa nui faca concurenta lui chiriches sau grigore :))

luciann
luciann  •  04 Decembrie 2016, 13:26

Hategan "stelistul" ne-a "incurcat" cel mai mult"! Dadea penalty la Popa, se facea 0-2 si game over!!! A dat dupa unul inexistent la bosniacul ala care s-a trantit ca in bazin...

Vezi toate comentariile (61)
Comentează