TIMP LIBER  »  DIETA&FITNESS  »  LANSARE

Mercurial Vapor IX oferă performanţă şi viteză explozivă pentru cei mai rapizi jucători din lume

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 11:49

In conditiile in care jocul de fotbal actual este foarte tehnic si rapid, viteza in linie dreapta si abilitatea de a-ti depasi adversarul, reprezinta doar o parte din atuurile atacantilor completi. Gheata Mercurial Vapor IX combina performatele in domeniul inovarii cu traditia realizarii de ghete foarte usoare pentru jucatori de viteza. Astfel, acestia beneficiaza de o noua gheata pe care se pot baza atunci cand vor sa-si depaseasca adversarii printr-o combinatie letala de schimbari rapide de directie si sprinturi cu viteza exploziva.   

Gheata Mercurial Vapor IX are o suprafata exterioara noua, complet reproiectata, ce ofera mai multa sustinere si precizie pentru jucatori. Acestia vor beneficia acum de o combinatie letala de viteza si tehnica, exact atunci cand au nevoie. Culoarea ghetei este fireberry, o culoare indrazneata care nu va trece neobservata pe terenul de joc.  

Textura Nike Speed Control de pe suprafata exterioara reprezinta un semn distinctiv pentru noile ghete Mercurial si ofera jucatorilor increderea ca pot evolua cu viteza maxima si ca beneficiaza de aderenta si suport superioare. Gheata Mercurial Vapor IX fixeaza foarte bine piciorul si elimina miscarile nedorite in interiorul acesteia. Zona calcaiului este moale, are dimensiuni reduse si imbunatateste confortul si performatele celor care vor purta aceasta gheata.

Noul model va fi disponibil si in Romania in a doua jumatate a lunii februarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează