INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  CHELSEA - STEAUA 3-1 (ÎN TUR 0-1)

Mircea Lucescu explică unde a greşit Steaua cu Chelsea: "Un singur reproş"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 martie 2013 16:52

Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Şahtior Doneţk, a vorbit despre evoluţia Stelei din meciul retur cu Chelsea, scor 1-3. "Roş-albaştrii" cîştigaseră prima manşă cu 1-0.

Am văzut meciul cu Chelsea. Steaua a făcut o partidă foarte bună, mai ales în prima repriză. Un singur lucru le-aş fi reproşat, la 1-1 ar fi trebuit să ţină de minge. Ar fi trebuit să construiască mai mult, să aibă mai multă posesie.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Au încercat acelaşi tip de joc, de verticalizare şi presing avansat, care a avantajat echipa gazdă. Au pierdut din potenţialul lor. Dar Steaua a făcut o partidă foarte bună şi m-a impresionat. Nu era uşor în condiţiile în care se află Chelsea, care s-a bătut extraordinar pentru fiecare minge”, a spus Mircea Lucescu pentru Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (77)
varanga53
varanga53  •  16 Martie 2013, 12:14

Lucescu greseste ! Greseala e a lui Becali si MM cand , in iarna , nu au adus un ATACANT veritabil !

suntfericit
suntfericit  •  16 Martie 2013, 10:55

Am si eu un mic repros pentru nea Mircea in meciul cu Dortmund:Trebuia sa joace mai mult fotbal,dar nu a jucat nimic!A pierdut cu 3-0 si s-a facut de ras.

utaaradan
utaaradan  •  15 Martie 2013, 23:32
Postat de alpin pe 15 Martie 2013, 21:59

Sa stii ca si un meci tacticizat poate fi interesant. Ca o partida de sah intre mari maesti. Dar, la echipele germane nu se vede nici tactica, nici imaginatie. Culmea e ca si fotbalistii sud-americani, cand ajung in Bundesliga, trec la "sistemul ein-zwei"!

tu ai vazut vreun meci din Bundesliga ?

Vezi toate comentariile (77)
Comentează