FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA 1-1

Mircea Rednic ameninţă Steaua în retur cu arma secretă: "Vom fi mult mai periculoşi datorită lui!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 00:10

Petrolul a terminat la egalitate cu Steaua, 1-1, în turul semifinalei Cupei României, iar antrenorul ploieştenilor, Mircea Rednic, este mulţumit de evoluţia echipei. Returul va fi pe 2 aprilie, la Bucureşti.

"Normal că eşti dezamăgit cînd pierzi în minutul 94. Vreau să remarc evoluţia fotbaliştilor, care au jucat mai bine decît cele două meciuri din campionat. Se vede o creştere în jocul echipei faţă de meciul cu Botoşani.

Puteam evita golul. A fost un moment de relaxare, o greşeală colectivă, şi Steaua a profitat. A fost un meci bun şi mai avem şanse. Mergem la Steaua să înscriem, iar calificarea se joacă.

Nu trebuie să căutam scuze în arbitraj. Trebuia să cîştigăm. Ei pleacă favoriţi, pentru că au marcat în deplasare. Mai este mult pînă atunci. O să revină şi Toto Tamuz şi vom fi mai periculoşi în atac, altfel va arăta echipa.

A fost o manieră mai specială de arbitraj. Nu ştiu dacă am avut chiar două penalty-uri, dar unul a fost sigur. Iar Papp a fost iertat de eliminare, pentru că trebuia să primească trei cartonaşe galbene", a spus Rednic la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
instrumentistul
instrumentistul  •  06 Martie 2015, 12:32

Să nu uităm, Petrolul a primit multe goluri în final de partide. Chiar și cu Steaua în tur. deci antrenorul să nu mai lase echipa să se retragă în apărare. Ar fi de remarcat și căderea mijlocașilor ploieșteni în repriza a II-a

bamse1901
bamse1901  •  06 Martie 2015, 11:23

daca te retragi la fel de mult ca ieri nu ai ce face cu nicio arma

thedronius
thedronius  •  06 Martie 2015, 10:34
Postat de gica_oboreanu pe 06 Martie 2015, 09:53

tamuz a mai dat doua goluri. e drept, le'a dat lui steaua, cand mai era...:)

Gica, revino-ti. Alta placa nu mai ai decat cu FCSB? Chiar, peste alti 15 ani cand o sa conduca iar Petrolul pe Steaua pana in minutul 94, mai esti pe aici? Apuci sa aniversezi 30 de ani de miz/erie petrolista?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează