FOTBAL  »  LIGA 3  »  PETROLUL

Până aici s-a ajuns! Cine plătește pentru ca Petrolul să poată juca pe Ilie Oană următorul meci

Articol de - Publicat joi, 25 august 2016 17:14

AS Petrolul Ploieşti a remizat în prima apariţie în campionatul judeţean Prahova, scor 1-1, pe terenul campioanei CS Păuleşti.

Sâmbătă, pe arena Ilie Oană, va fi organizat şi primul joc pe teren propriu din acest sezon.

Derularea partidei cu AS Tufeni va fi posibilă datorită sprijinului acordat de Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni, care a plătit 6.000 de ron închirierea stadionului pentru acest eveniment.

A doua repriză a meciului cu AS Tufeni se va disputa în nocturnă. Chiar dacă este vorba despre un meci de nivel judeţean, suporterii "lupilor galbeni" se mobilizează pentru a fi prezenţi în număr cât mai mare la stadion.

Se estimează, astfel, că partida de sâmbătă va fi vizionată de circa 5.000 de suporteri care vor intra pe baza tichetelor al căror cost pleacă de la 6 lei.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
standart
standart  •  25 August 2016, 20:32

acum e 6000 lei chiria? parca era mai mare cand petrolul juca in liga 1. asa sprijina primaria ploiesti sportul, ingroapa echipa si apoi scade chiria! huoooo!

235444930186268
Ovidiu Resteantu  •  25 August 2016, 17:49

bravo lor, astia da suporteri !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează