FOTBAL  »  LIGA 2  »  SERIA B1

Rapidul şi Iaşiul gîfîie » Marile favorite la promovare din Seria I nu se regăsesc

Ieșenii (în alb) au pierdut mai mereu prim-planul în duelurile cu ilfovenii
Ieșenii (în alb) au pierdut mai mereu prim-planul în duelurile cu ilfovenii

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 noiembrie 2013 22:32

Giuleştiul abia a scos un 2-2 la Suceava, în timp ce trupa lui Lăcătuş a fost învinsă cu 1-0 la Berceni.

După eliminarea din Cupă, rapidiştii s-au deplasat la Suceava, pentru întîlnirea cu "fratele mai mic" Rapid CFR, din etapa a 12-a a Seriei I. Numai că giuleştenii nu au avut parte de un meci uşor.

Moldovenii lui Marin Barbu au deschis scorul în minutul 26 prin Daniel Bălan, în urma unei lovituri de pedeapsă apărată în primă fază de Drăghia. Mai mult, înainte de sfîrşitul primei părţi, Tînc a văzut roşu direct pentru un fault la mijlocul terenului.

În repriza a doua, alb-vişiniii au preluat conducerea după golurile lui Ioniţă II (48) şi Selagea (60), însă Ionesi a restabilit egalitatea după doar două minute!

Nici cealaltă favorită la promovare, CSMS Iaşi, nu s-a simţit prea bine ieri. Elevii lui Marius Lăcătuş s-au împiedicat la Berceni, Pădureţu aducînd victoria pentru ilfoveni cu un gol înscris în minutul 72. Şi moldovenii au avut un eliminat, Voicu văzînd al doilea "galben" în minutul 65.

"A fost un meci echilibrat. Sînt mulţumit de prima parte, dar nu ştiu ce s-a întîmplat la pauză. Era clar că cine marchează primul cîştigă. Mergem înainte, acum sîntem obligaţi să batem Buzăul" (Florin Prunea, preşedinte CSMS Iaşi)

"Noi am venit la Berceni să cîştigăm, din păcate am ratat foarte mult şi am pierdut nemeritat" (Marius Lăcătuş, antrenor CSMS Iaşi)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
vasyfin
vasyfin  •  07 Noiembrie 2013, 15:14

normal,nu tin minte sa nu ieie ai nostri rosu si penalty oasteti,stiind ca multi ne doresc falimentu ,dar din pacat se inseala amarnic.RAPID NU MOARE

supereduardo10
supereduardo10  •  07 Noiembrie 2013, 09:48

Meciuri fara miza...nu se contabilizaza punctele pentru playoff

Vezi toate comentariile (2)
Comentează