SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Sînt bani de premieri » FRH, pe urmele FRF: prime pentru angajaţi pentru performanţele echipelor naţionale

Andras Szasz şi coechipierii săi i-au făcut fericiţi pe angajaţii federaţiei, care au primit şi ei o primă din partea conducerii FRH // Foto: Marius Ionescu
Andras Szasz şi coechipierii săi i-au făcut fericiţi pe angajaţii federaţiei, care au primit şi ei o primă din partea conducerii FRH // Foto: Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 19 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 18 februarie 2015 21:58

Federaţia Română de Handbal a luat-o pe urma federaţiei de fotbal. A început să-şi premieze angajaţii la calificările echipelor pentru turneele finale.

Consiliul Director al Federaţiei Române de Handbal a luat luna trecută o decizie extrem de hilară pe care a publicat-o acum şi pe site-ul forului de specialitate.

"Se aprobă premierea personalului salariat al FR Handbal cu 25 la sută din salariul net, ca urmare a calificării lotului naţional de tineret la Campionatul Mondial din Brazilia 2015", se arată în comunicatul de pe site.

În luna decembrie 2014, salariaţii FRH au primit şi tichete cadou în valoare de 1.000 de lei, ca primă pentru sărbătorile de iarnă.

Cluburile care dau jucători la loturile naţionale sînt revoltate de decizia FRH, cu privire la premierea salariaţilor. "Noi plătim biruri din ce în ce mai mari, nu mai ştiu ce taxe să inventeze, iar ei îşi dau premieri şi-şi fac venituri de mii de euro!", a declarat unul dintre preşedinţii cluburilor din prima ligă.

"Ghinionul lor e că nu reuşesc şi seniorii calificări la turneele finale, că atunci cuantumul ar fi şi mai mare", a subliniat şeful unui alt club românesc.

"Aş fi preferat să premieze pe copiii ăia care au muncit în teren şi nu să primească bani necuveniţi cei din federaţie. Dar nu mă miră nimic", a declarat Constantin Căliman, directorul general de la CSM Bucureşti.

Federaţia de fotbal, pe vremea cînd era condusă de Mircea Sandu, a inventat aceste "premieri" pentru angajaţi. S-a ajuns acolo la situaţia incredibilă ca oamenii care lucrau în federaţie să fie renumeraţi pentru buna desfăşurare a unui meci! Aşa s-a întîmplat la barajul cu Grecia, pentru Campionatul Mondial, unde România a pierdut calificarea!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ivan1
ivan1  •  19 Februarie 2015, 16:11

Nu vreau sa ofensez pe nimeni, dar in orice sistem performant premierea nu este ceva neobisnuit.Probabil ca prima a fost undeva la 100 de euro, nu cred ca a fost un capat de tara. Mi se pare un lucru pozitiv faptul ca poti motiva oamenii care lucreaza pt. tine. Si ca de la minus nu stiu cat si datorii, la plus si plati la zi, iti poti permite o prima.Asta nu mai sesiseaza nimeni. Probabil cluburile care comenteaza sunt nou infiintate, ca acum ceva Gatu vreme nu deschideau gura despre salarizarea in FRH ? Si mi se pare ipocrizie ca un club sa plateasca lunar un jucator cu o suma egala cu prima totala in discutie si sa inceapa o discutie de genul asta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează