FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  PETROLUL - STEAUA 1-1

Valeriu Argăseală: "Credeam că batem, nu că stăm pînă în ultima secundă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 23:41

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a comentat remiza Stelei din deplasarea de la Ploieşti, în turul semifinalelor Cupei, 1-1 cu Petrolul. Returul va fi la Bucureşti, pe 2 aprilie.
"Concluzia e că, după un joc într-adevăr prudent din partea Petrolului şi gol norocos al lor, noi am controlat meciul. Uneori nu ne-a ieşit, ei s-au apărat mult şi n-am avut foarte multe ocazii clare, dar am dat gol în minutul 94 şi asta arată că sîntem o echipă puternică.

Credeam că batem, nu că stăm pînă în ultima secundă. Dar echipa are caracter şi e puternică", a spus Argăseală la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
stelistul1
stelistul1  •  06 Martie 2015, 11:48

Pai se vede de la o posta ca echipa nu mai da gol de cand l-au data arbii afara pe ragaiala. La meciul cu Astra a dat, apoi a venit expulzarea celui mai bun antrenor casatorit cu o coarda de cartier si gata, nu mai joaca nimic.

madskills
madskills  •  06 Martie 2015, 07:37

Nea Vali, o echipa puternica rezolva meciul in primele 30 de minute. Ia exemplul Barcelonei, ca tot in cupa a fost. Ce conducator intreg la cap spune "avem o echipa puternica", cand echipa castiga la ultima faza si se chinuie tot meciul? la cati jucatori au plecat si nu au fost adusi inlocuitori pe masura, adversarii nu trebuie sa mai faca ceva, ca ne facem noi singuri de ras. "Iluminatul" de la Poarta Alba o sa realizeze prostia facuta atunci cand Steaua nu o sa mai prinda nici macar Cupa Uefa si nu o sa mai produca bani. In loc sa bage si el ceva in echipa, sa prinda grupele si sa vina grosul, el viseaza ca suntem Barcelona si nu avem nevoie de transferuri. Intr-un fel,

tb73
tb73  •  06 Martie 2015, 06:41
Postat de belamy pe 06 Martie 2015, 06:19

ultima secunda.........? nu avem de unde sti, daca nu marcau si astazi mai jucau....

Eu cred ca ii asteptau pe aia de la dimano... Chiar dimano cu cine a avut meci in Cupa? :)))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează