INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

VIDEO Bum Bum Bayern! 8-0 cu Hamburg! Campioana şi-a revenit la timp înaintea întîlnirii cu Mircea Lucescu

Articol de - Publicat duminica, 15 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 februarie 2015 22:19

Munchenezii şi-au spulberat din nou adversarul favorit. Unul care şi-n precedentele 4 apariţii pe Allianz cedase la scor (23 goluri primite)

Bayern în criză? După festivalul de ieri, cu Hamburger SV, 8-0, nimeni nu-şi mai aduce aminte de debutul împiedicat din 2015. Campioana Germaniei şi-a revenit la ţanc înaintea "dublei" cu Şahtior din "optimile" Ligii. Nu-i mai puţin adevărat că a şi avut de-a face cu un adversar care în ultimii ani face figuraţie pe Allianz.
În precedentele 4 apariţii la Munchen, Hamburgul încasase 23 de goluri. În medie aproape 6 de partidă! Trend care s-a păstrat şi ieri. Dar, pe de altă parte, şi Bayern a apărut complet schimbată. Cu Rafinha, Badstuber şi Ribery din nou în echipă. Cu Thomas Muller deşteptat din apatia ultimelor luni ("dublă"), cu Gotze în creştere de formă, "dublă" şi el, şi un Robben mai letal ca oricînd în carieră.

Pericolul e Robben!
Mircea Lucescu va trebui să-şi ia măsuri excepţionale. Cu excepţia dezastrului de la Wolfsburg (1-4), olandezul a marcat în toate partidele care au urmat: cîte-o dată cu Schalke (1-1) şi Stuttgart (2-0), "dublă" ieri, contra Hamburgului. E cel mai prolific mijlocaş ofensiv din Europa la ora actuală, cu 14 reuşite!

25 de şuturi au expediat jucătorii lui Bayern spre poarta Hamburgului

70 la sută dintre duelurile pentru balon le-au revenit bavarezilor

91 la sută a fost procentul paselor reuşite de bavarezi: 732 dintr-un total de 806

3 faulturi (doar) au făcut jucătorii lui Guardiola în 90 de minute de joc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zamolxes2004
zamolxes2004  •  15 Februarie 2015, 14:14

Video-ul e remarcabil prin absenta. Buna treaba din nou

Vezi toate comentariile (1)
Comentează