ALTELE  »  JUNIORI  »  INEDIT

Poza weekendului: un arbitru leagă la șireturi un junior! GSP.ro a vorbit cu "centralul": "Tot fugeau la antrenor, așa că m-am oferit eu!"

Foto: Emil Vasilescu / Facebook
Foto: Emil Vasilescu / Facebook

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2017 10:30

Fotograful Emil Vasilescu a surprins un moment rar la un meci de fotbal disputat în weekend: un arbitru îl leagă la șireturi pe un jucător, chiar pe teren!

GSP.ro a aflat cum îl cheamă pe "central". E Gabriel Chirnogeanu din Călărași, iar meciul se disputa în faza județeană a campionatului de juniori E (U11).

Acesta a răspuns în această dimineață și s-a amuzat: "Au fost vreo 5-6 copii care se tot duceau la antrenor să îi lege la șireturi, așa că m-am oferit eu, ca să câștigăm timp.

Le atrăgeam atenția că li s-au desfăcut șireturile și opream meciul, pentru că puteau să se împiedice și să se accidenteze.

Îmi plac mult copiii. De fiecare dată stau pe partea opusă antrenorilor și le dau indicații, pentru că unii nu-și aud tehnicienii. Le dau mereu sfaturi, îi și mustrez când nu sunt cuminți. De exemplu, dacă dau în minge după fluier, îi trimit s-o recupereze. Și-și învață lecția, nu repetă greșeala".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
traian_v
traian_v  •  15 Mai 2017, 14:12

Ar trebui sa le dea si cate un galben pentru lovirea mingii dupa fluier - asa chiar ca vor invata copiii. Lasand gluma la o parte, cand eram eu copil si faceam fotbal, am petrecut ore bune invatand cum sa fac nodul dublu la ghete. O posibila solutie domnilor si doamnelor antrenori.

tatutzu
tatutzu  •  15 Mai 2017, 13:22

„De fiecare dată stau pe partea opusă antrenorilor și le dau indicații, pentru că unii nu-și aud tehnicienii.” Păi cred că e un vacarm pe stadioane și de aceea nu aud copiii ce le transmit antrenorii :)

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  15 Mai 2017, 12:49

"Ii mustrez" hahahahaha. Asta a fost cea mai tare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează