INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - SCHALKE (ÎN TUR, 2-0; AZI 21:45, DIGI 1, DOLCE 1)

Măsurile lui Luka Modrici: 30-60-90 » Starul Realului va reveni pe teren după 4 luni

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 20:54

Mijlocaşul croat revine după 4 luni de la ruptura tendonului proximal femural. Va intra în ultima jumătate de oră, va juca un ceas cu Levante, pentru ca-n Clasico să fie apt 100%

Real începe să-şi recupereze pierderile capitale de efectiv. Returul cu Schalke din "optimile" Ligii marchează revenirea lui Luka Modrici şi Sergio Ramos. Nici unul nu va evolua titular diseară, dar antrenorul Ancelotti va folosi partida cu formaţia germană tocmai pentru a-i pregăti de El Clasico.

Convocat în premieră după 4 luni, mijlocaşul croat s-a refăcut mai greu decît credeau medicii de pe urma rupturii tendonului proximal de la dreptul femural, suferită cu Italia în preliminariile CE 2016. Planul madrilenilor este ca Luka să-şi reintre treptat în ritm. Conform Marca, jumătate de oră astăzi şi 60 de minute cu Levante, duminică. Ţinta finală rămîne El Clasico, cu Barca, de pe 22 martie. Pînă atunci, croatul ar trebui să termine "rodajul" şi să poată rezista 90 de minute în teren.

121 de zile au trecut de la ultimul meci jucat de Modrici la Real Madrid 90 de minute în meciul cu Rayo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gabrita
gabrita  •  10 Martie 2015, 13:54

Real Madrid este un dinamo din spania, adica niste jeguri infecte, niste cotonogari frustrati, umflati si tinuti in brate de arbitri.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close