SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Reacția lui Marc Marquez la acuzele lui Rossi: "Nu înțeleg ce încearcă, unde vrea să ajungă. Eu l-am învins pe Lorenzo"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 octombrie 2015 12:43

Marc Marquez a răspuns astăzi acuzelor de complot făcute de Valentino Rossi. "Doctorul" spune că pilotul spaniol vrea să-și ajute conaționalul, pe Jorge Lorenzo, să cîștige titlul mondial. Detalii aici!

"M-a surprins atacul lui Valentino Rossi, dar cred că trebuie să-l înțelegem. Pentru el e în joc titlul de campion mondial, e un moment delicat. Dar trebuie să lupte cu Lorenzo, trebuie să-l învingă pe circuit, iar el are talent suficient pentru a o face, eu nu vreau să intru în acest război.

Îl respect pe Rossi, iar acest respect rămîne. Valentino e cel mai mare motociclist din istorie. Îmi displace ceea ce a spus. Eu dau 100% la fiecare cursă, așa că nu înțeleg unde vrea să ajungă. În Australia l-am învins pe Lorenzo, i-am luat puncte, nu înțeleg ce încearcă Rossi. Eu îmi văd de cursa mea, nici unul dintre Rossi și Lorenzo nu mi-e coleg", a spus pilotul Honda.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează