SPORTURI  »  MOTO GP  »  MOTOGP

Ruptură totală » Marquez a reziliat contractul cu firma de merchandising a lui Rossi și a semnat cu fostul asociat al acestuia

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 09:54

Firma care gestionează drepturile de imagine ale lui Marc Marquez, AC Management, a anunțat luni că a reziliat de comun acord contractul cu firma de merchandising a lui Valentino Rossi, VR46 Racing Apparel S.R.L.

Nu doar Marc era sub contract cu firma italianului, ci și fratele mai mic al acestuia, Alex. "Părțile și-au mulțumit pentru serviciile prestate de-a lungul înțelegerii și își doresc succese majore în viitor", scrie în comunicatul de presă.

VR46 Racing Apparel S.R.L. producea și distribuia materiale promoționale cu numele lui Marquez.

Întreruperea contractului vine după incidentele neplăcute din 2015 dintre Marquez și Rossi, în Malaezia și la Valencia. În sezonul trecut de MotoGP, cei doi piloți s-au șicanat atît pe circuit, cît și în declarațiile oferite jurnaliștilor. Italianul de la Yamaha l-a acuzat pe spaniolul de la Honda că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l ajuta pe conaționalul Jorge Lorenzo (Yamaha) să cîștige titlul mondial.

Marquez a semnat un contract de reprezentare cu fostul asociat al lui Valentino, Maurizio Pritelli, care deține Pritelli Gruop. Acesta îi mai are sub contract pe Lorenzo, Iannone, Dovizioso, Aleix Espargaro, Hayden sau Tom Sykes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
829153797200390
Noi Sintem Radu  •  09 Februarie 2016, 19:47

cui ii pasa?Rossi va vinde in continuare cit vind toti ceilalti de la clasa motogp!Forza Rossi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează