INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUNDERLAND

30 de luni închisoare? Adam Johnson, judecat pentru sex cu o minoră, va ajunge după gratii

Pentru Adam Johnson (dreapta), duelurile din Premier vor fi în curînd amintire. Și sponsorul Adidas l-a abandonat
Foto: Guliver/GettyImages
Pentru Adam Johnson (dreapta), duelurile din Premier vor fi în curînd amintire. Și sponsorul Adidas l-a abandonat Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2016 00:00

Mijlocașul în vîrstă de 28 de ani a fost dat afară ieri de Sunderland, care i-a reziliat contractul scadent în vară

Un moment de rătăcire îl costă acum extrem de scump pe Adam Johnson. După ce a recunoscut în fața instanței că în decembrie 2014 a corupt o minoră de 15 ani, cu care a întreținut apoi relații sexuale, fostul coechipier al lui Pantilimon la Sunderland a încasat ieri prima lovitură. Clubul i-a reziliat contractul scadent în vară cu efect imediat.

Dar aceasta-i nimica toată pe lîngă ce-l așteaptă. Tabloidul Daily Mail a dezvăluit ieri că internaționalul englez (12 selecții, două goluri) n-are nici o șansă să evite pedeapsa cu închisoarea. Și riscă doi ani și jumătate după gratii. Maximum.

"Fata îl idolatriza. Johnson era eroul ei absolut. Dar el a profitat de ea, deși era conștient că greșește și moral, și legal"
Kate Blackwell, procuror

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează