INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

33 negru » Un fotbalist suedez s-a stins la 33 de ani, ucis în două luni de o tumoră la creier!

Segerstrom (dreapta, în duel cu torinezul Glik) a lăsat în urmă 2 copii, Teodor și Alvin, și o imensă tristețe
Segerstrom (dreapta, în duel cu torinezul Glik) a lăsat în urmă 2 copii, Teodor și Alvin, și o imensă tristețe

Articol de - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 22:39

Pontus Segerstrom, căpitanul lui Brommapojkarna jucase ultimul meci pe 31 iulie, cînd a făcut penalty, fiind şi eliminat în turul 3 al EL (0-3) cu Torino. Operat în septembrie, a murit ieri dimineaţă.

Dispariţie fulgerătoare în fotbalul suedez. Pontus Segerstrom şi-a pierdut viaţa la doar 33 de ani, răpus de cancer. Brommapojkarna a anunţat ieri dimineaţă decesul căpitanului echipei.

"O mare dramă! Era un băiat extraordinar, respectat şi iubit de toţi", a declarat şocat preşedintele clubului, Ola Danhard. "Pontus era ca un tată pentru noi", a completat devastat fundaşul Martin Falkebor.

Campion al Norvegiei cu Stabaek, în 2008, Segerstrom aflase pe 11 august că are o tumoră la creier. O lună mai tîrziu s-a operat, dar în zadar! Boala evoluase teribil, fără speranţe. Pe 31 iulie a intrat ultima oară pe gazon.

În manşa secundă din turul trei al Europa League, fundaşul suedez n-a mai apucat pauza: a luat cartonaş roşu după ce a comis un penalty în meciul cu Torino (0-3)!

"Pontus a fost un lider adevărat. Nici nu trebuia să ridice vocea în vestiar" ( Stefan Billborn, antrenor Brommapojkarna)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
andytheblue
andytheblue  •  14 Octombrie 2014, 12:15

Rip !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează