INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPEROFERTĂ DE LA RUŞI

7 milioane de euro salariu anual pentru Capello!

Articol de - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Federaţia de la Moscova caută intens selecţioner. Preşedintele Serghei Fursenko a făcut o listă cu mai mulţi candidaţi pentru succesiunea lui Guus Hiddink, care termină contractul cu "naţionala" Rusiei la vară. Ultimul nume luat în calcul este Fabio Capello.


Şeful forului rus s-a deplasat special la Londra în week-end-ul trecut pentru a discuta cu antrenorul italian, asistînd împreună pe Stamford Bridge la meciul Chelsea - Manchester City 2-4. Fursenko, care s-a zvonit că îl curtase şi pe Mircea Lucescu, a venit şi o superofertă. Un salariu de 7 milioane de euro pentru actualul selectioner al Angliei, cu unul mai mult decît îi achită anual federaţia de la Londra.

 

Capello n-a dat un răspuns, aşteptînd finalul turneului finala al CM. Contractul său cu "naţionala" Angliei expiră abia în vara lui 2012, după Euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează