INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

80 de milioane de euro pentru lovitura verii: Dembele la FC Barcelona

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Robi TicuJURNALISPORT - Publicat joi, 22 iunie 2017 16:52

Presa din Germania și Franța anunță că Ousmane Dembélé, francezul Borussiei Dortmund, a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru un contract pe 5 sezoane, salariul nefiind încă dezvăluit.

Lipsește însă acordul dintre cluburi. Există o diferență de 20 de milioane de euro între prețul cerut de Borussia, 80 de milioane de euro, și oferta celor de la Barcelona, 60 de milioane de euro cu bonusuri.

Dembélé a fost cumpărat sezonul trecut de Borussia de la Rennes, în schimbul sumei de 12 milioane de euro. Acesta a avut un sezon foarte bun în tricoul Borussiei, unde a strâns 23 de partide și a marcat de 6 ori, fiind ales și în echipa sezonului din Bundesliga.

Totuși, dacă Barcelona nu va ajunge la o înțelegere cu Borussia Dortmund pentru transferul lui Dembele, oficialii catalani vor activa clauza de răscumpărare a lui Gerard Deulofeu, în valoare de 12 milioane de euro.

sursa: sport.es

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează