INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

A căzut 4 metri în gol! Un jucător de la Greuther Furth a ajuns din discotecă la spital

Reproducere a accidentului suferit de Tripici realizată de tabloidul Bild
Reproducere a accidentului suferit de Tripici realizată de tabloidul Bild

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 00:00

Jucătorul lui Greuther Furth, Zlatko Tripici, a ajuns de la discotecă în spital, luptându-se să trăiască.

În marea de oameni care populau luni noapte discoteca Indabahn din Nurnberg, 850 de persoane, Zlatko Tripici abia și-a găsit un loc la etaj. Dar, ghinion, în zona în care se afla jucătorul lui Greuther Furth s-a încins o bătaie pe viață și pe moarte.

Ca să nu fie prins și el în schimbul de pumni, Tripici s-a refugiat la balcon, sărind pe o canapea. Numai că un huligan a aruncat o masă în direcția lui, iar impactul dintre aceasta și sofa l-a dezechilibrat.

Atacantul norvegian de origine croată, 23 de ani, a căzut în gol 4 metri, strivindu-se de podea! "Are noroc că mai trăiește", a declarat tabloidului Bild un martor ocular al tragediei.

Preluat de echipajul de pe ambulanță în stare de inconștiență, dintr-o baltă de sânge, Tripici s-a ales cu răni grave la cap și la coloană. Medicii speră să-l poată recupera, dar nimeni nu știe dacă va mai juca fotbal vreodată.

23 de meciuria bifat Tripici în tricoul lui Greuther Furth, pentru care joacă din ianuarie 2015  

greuther furth.bild toata

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează