INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROBLEME

A dat gol și a doua zi s-a operat de cancer! » Povestea dramatică a unui fotbalist spaniol

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 12:44

Fran Sol, atacantul lui Willem, a aflat la un control recent că are o tumoră testiculară. Spaniolul de 25 de ani și-a extirpat-o joi, după ce-a decis calificarea în Cupă cu Heerenveen (2-1).

Încă un fotbalist se luptă cu cancerul testicular. Fran Sol, 25 de ani, a fost operat joi, pentru a-i fi îndepărtată tumora descoperită la începutul săptămânii la un control medical de rutină. Atacantul spaniol a ținut să joace însă miercuri la Willem, în "16"-imile Cupei Olandei, reușind golul cu care a eliminat-o pe Heerenveen (2-1).

Vârful, trecut pasager pe la Rayo și Real Madrid, a evoluat la Lugo, Oviedo și Villarreal B înaintea mutării în Eredivisie. "Înfrunt acest obstacol cu speranță, forță și încredere. Sprijinul clubului și, al colegilor este foarte important", și-a liniștit optimist fanii Sol, care așteaptă rezultatul biopsiei. "Suntem șocați de această veste. Îi dorim multă forță lui Fran și familiei sale", a declarat directorul general al clubului batav, Berry van Gool. 

8 goluri  în 11 meciuri pentru Willem a marcat Fran Sol în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează