INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

A declarat război kilogramelor » Guardiola nu i-a primit la antrenament pe jucătorii supraponderali și a interzis pizza, fast food-ul și băuturile carbogazoase în cantonament

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2016 00:00

Pep Guardiola i-a avertizat pe jucătorii lui Man. City înainte chiar de a-i cunoaște personal: "Pe unii îi voi îmbrățișa, altora le voi trage șuturi în fund". Și se ține de cuvânt.

N-au trecut două săptămâni de la prezentarea sa și deja a luat primele măsuri dure. Victime: toți cei care s-au întors din vacanță cu kilograme în plus.

Pep le-a interzis supraponderalilor să se antreneze cu echipa până când vor reveni la greutatea optimă. Fundașul Gael Clichy, cel care a dezvăluit totul, a explicat și rațiunea acestei decizii: "Dacă tu în mod normal ai 60 de kilograme, nu vei putea juca fotbal cântărind 70 de kilograme. Te poți accidenta și pui și echipa în dificultate".

Guardiola a umblat și la dieta "cetățenilor". De câteva zile, jucătorii au interzis la pizza, fast food și băuturi carbogazoase, gen Coca-Cola sau Pepsi. Ca să nu apară și alte surprize.

14.200.000 €anual e salariul lui Guardiola la City. A semnat pe 3 sezoane, până-n 2019

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează