INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HAMBURG - BAYERN 1-2

A greșit Pep pregătirea? Bayern s-a chinuit în victoria cu Hamburg, scor 2-1

Pep, parcă jenat de evoluția jucătorilor săi
Pep, parcă jenat de evoluția jucătorilor săi

Articol de - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 00:00

Guardiola a fost băgat în gura presei de Jerome Boateng cu cîteva zile înaintea meciului: ”Sîntem nepregătiți”. Iar la Hamburg, bavarezii așa au și arătat.

Bayern a cîștigat vineri la Hamburg, 2-1, dar s-a chinuit cumplit. Dîndu-i apă la moară fundașului Jerome Boateng, care acuza acum o săptămînă, după eșecul de la Karlsruhe (1-2) în singurul amical al iernii: "Sîntem nepregătiți!".

Poate involuntar, Boateng le-a servit jurnaliștilor cea mai bună armă de a-l ataca pe antrenorul Pep Guardiola. "Trei zile libere, antrenamente lejere și acest test jalnic de la Karlsruhe. Echipa e nesigură", a punctat prompt tabloidul Bild.

Replica lui Pep: "Trei zile libere reprezintă puțin. Pentru a te pregăti bine ai nevoie de regenerare. E vorba de calitate, nu de cantitate". Dar nejucînd decît un amical, a recunoscut că nu știe "la ce nivel e echipa". Acum a aflat.

"Ce contează că am făcut doar un amical în pregătiri? Această echipă a jucat mii de milioane de meciuri pînă acum"
Pep Guardiola, antrenor Bayern

2 ocaziia avut Bayern în 90 de minute la Hamburg, în afara golurilor lui Lewandowski (unul din penalty)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează