INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

A încasat-o de Crăciun! Kevin Prince Boateng a ajuns la spital » A fost agresat de iubitul fostei soţii

Boateng (stînga) a avut la Schalke un sezon măcinat de desele probleme la genunchi, reușind 6 goluri în 18 meciuri // Foto: Reuters
Boateng (stînga) a avut la Schalke un sezon măcinat de desele probleme la genunchi, reușind 6 goluri în 18 meciuri // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 28 decembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 27 decembrie 2013 22:03

Mijlocaşul ghanez al lui Schalke a fost atacat pe stradă lîngă Dusseldorf, după ce îşi vizitase băieţelul de 5 ani. S-a lovit uşor la faţă, gît, spate şi coaste, spărgînd în cădere şi un ghiveci.

Crăciun cu peripeţii pentru Kevin Prince Boateng în Germania. Ghanezul de 26 de ani a făcut o vizită neprogramată la spital, după ce a fost bătut în stradă. Mijlocaşul lui Schalke a încasat-o la Kaarst, un orăşel situat la cîţiva kilometri de Dusseldorf, unde locuieşte împreună cu logodnica sa, Melissa Satta. Şi cu care petrecuse, alături de familie, o noapte de Ajun liniştită. Nimic nu anunţa bătaia ce-a urmat!

Potrivit tabloidului Bild, Boateng a fost agresat la prînz de un bărbat, chiar la ieşirea din locuinţa fostei sale neveste, Jenny, după ce-şi vizitase băiatul de 5 ani, Jermaine Prince. Urmare a unui scurt dialog, Kevin a încasat un pumn, s-a dezechilibrat şi, în cădere, a făcut ţăndări un ghiveci.

Agresorul a fugit imediat, dar avocatul jucătorului a făcut o plîngere la poliţie. Pentru că ghanezul "a chemat salvarea şi şi-a scos certificat medico-legal, suferind răni uşoare la faţă, gît, spate şi coaste", a scris sursa citată.

Principalul suspect e iubitul lui Jenny, ce n-a vrut să dea relaţii poliţiei, negînd c-ar avea vreo legătură.

10 milioane de euro a costat în august trecut transferul lui Kevin Prince Boateng de la Milan la Schalke

"Există indicii că agresiunea e legată de probleme personale ale bărbatului de 26 de ani, care s-a ales cu răni uşoare. O anchetă este în derulare" (Comunicatul poliţiei din Kaarst)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
putregaiu
putregaiu  •  28 Decembrie 2013, 09:45

Baietii rai cand o incaseaza dau fuguta la politie. Pai ori suntem golani ori nu mai suntem?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează